AKTUELNO

Ne brine je novac.

Nataša Bekvalac odlučila je da završi sa nastupima za ovu godinu jer joj je zdravlje bebe na prvom mestu. Ova odluka pevačicu je koštala čak 100.000 evra!

Iako je u petom mesecu trudnoće Nataša je redovno išla na nastupe i uvek je bila atraktivno obučena, ali sada je odlučila da stavi tačku na to.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

- Poznato je da Nataša svake nedelje ima po dva nastupa i da je jedna od retkih pop pevačica koje nastupaju bez pauze, kako u Srbiji, tako i širom regiona. Pre nego što je saznala da je u drugom stanju, ona je imala bukirane nastupe sve do kraja ove godine, a trebalo je da nastupi i u jednom beogradskom klubu za doček Nove godine. Ipak, vest o trudnoći je malo poremetila planove, pa je u dogovoru sa svojim menadžerom otkazala sve dogovorene nastupe - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

Pročitajte još:RIZIČNA TRUDNOĆA? Nataša Bekvalac ovim potezom ZABRINULA SVE!

Foto: Pink.rs

- Nata je poznata kao veliki profesionalac i bilo joj je teško da otkaže ugovorene tezge, ali joj je zdravlje bebe ipak na prvom mestu. Niko od vlasnika klubova nije pravio problem zbog takve njene odluke, jer je svi vole i poštuju.

Bekvalčeva će zbog ove svoje odluke ostati bez velike sume novca.

Foto: Andrej Nihil/Pexel

- Kada se saberu svi nastupi koje je trebalo da ima, zaključno sa novogodišnjim, ostala je bez 100.000 evra. Ipak, kako joj novac nikada nije bio na prvom mestu, ona ne žali zbog toga - otkriva izvor blizak pop zvezdi i dodaje:

- Njen suprug Luka se složio sa odlukom da ne nastupa i on će, kao pravi muž, voditi računa da Nataši ništa ne fali - zaključuje izvor.

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'