AKTUELNO

Nakon što je snimila pesmu ''Cure privode'', pevačica otkiva da li i sama to radi.

Milica Todorović nedavno je svoju publiku obradovala novom numerom ''Cure privode'' koja je za kratko vreme doživela veliki uspeh. Dok promoviše pesmu, uživa sa svojim dečkom Milošem Paunovićem i otkriva da li je na početku njihove romanse bilo ''privođenja'' ili nije. Za portal Pink.rs, Milica priznaje i da bi ponovo rado bila na daksama koje život znače, ali i da bi se rado pojavila na bioskopskom platnu.

Foto: Pink.rs

Koja tvoju pesmu možeš da izdvojiš kao omiljenu i da li u tvojoj karijeri postoji numera koju si snimila, a mislila si da neće naći biti uspešna kod publike?- Omiljana mi je ''Sa bilo kim'', a numere za koje nisam bila sigurna da će doživeti veliki uspeh su moja prethodna dva hita. Bila sam skeptična jer je to bio trenutak kada sam promenila muzički žanr. Otišla sam malo više u narodnjake, dok sam se do tad uvek klatila između folka i popa. Ali ispostavilo se da je dobro kada sam skeptična - rekla je kroz smeh Milica za Pink.rs.

Gluma ti nije nimalo strana. Postoji li uloga koju bi volela da igraš?

- Volela bih da mi neko nekad ponudi neku ulogu. Od malena sam ja u nekim imitacijama, glumila sam i u kruševačkom pozorištui mjuziklu koji se zvao ''Marinkove detinjarije''. Ja sam bukvalno išla iz škole u pozorište iz pozorišta na svirku. Nekako se pozorište i ja ''ganjamo'' ceo život. Kasnije sam otišla i kod Kuste i doživela veliki uspeh. Ne bi mi bilo loše da dobijem ponovo neku ulogu.

Foto: Pink.rs

U emisiji ''Ami G show'' odabrala si Aleksandra Radojičića kao glumca sa kojim bi snimala seksi scene. Da li postoji neko sa kim bi na tako nešto pristala bez razmišljanja, a nije bio naveden te večeri?

- Kad gostuješ kod Ognjena i ne možeš mnogo da biraš - počinje Milica kroz smeh - Koncept emisije je humorističan i jednostavno pristaneš da se igraš. Odmah sam znala kakvi će naslovi biti! ''Milica bi s ovim momkom u krevet'', ali to me nije potreslo. Odabrala sam glumca koji je talentovan i jako lepo izgleda. Ali to ipak ne znači da bih ja s njim snimala seksi scene. Nisam razmišljala nikad o ljubavnim scenama, pa samim tim i nemam nikog u planu.

Foto: Pink.rs

Kako Milica privodi Miloša?- Noćas cure privode? Miloš mene nije privodio. Ali mi smo imali jako lep susret. Da ne zvučim sad malo staromodno, ali duše su nam se srele. Tu nije bilo nikakvog privođenja. Osvojio me je harizomom. Osvojio me je njegov mozak. Mislim da je oklop samo oklop, ali bitna je školjka.Mene je jako privuklo njegovo široko obrazovanje.

Ima li mesta za ljubomoru u vašoj vezi, s obzirom da se baviš javnim poslom?

- Uvek postoji mala doza ljubomore. Bilo bi dosadno da toga nema, to su normalne stvari. Ali zaista u nekim granicama normale.

Foto: Pink.rs

Autor: B. Radonić

#Milica Todorović

'