AKTUELNO

Sabina Sakić je o zdravstvenom stanju svog supruga progovorila za naš portal.

Supruga Sinana Sakića, Sabina Sakić, ne napušta Klinički centar ''Tuzla'' u kom se pevač nalazi na intezivnoj nezi zbog komplikacija koje su mu se dogodile nakon ugradnje tri stenta.

- Duša me boli. U teškoj je situaciji, lekari se bore za njegov život. Samo da izdrži. Sve je bezazleno krenulo od žučnog kanala na koji su ugrađena tri stenta ERCP-om - rekla je Sabina za Pink.rs istog dana kada je Sinan primljen u bolnicu.

Da je pevačevo stanje trenutno bolje otkrila je Sabina Sakić za naš portal kasno sinoć.

Sinan je bolje, baš sam sada bila kod njega. Pojeo je kolač i malo smo razgovarali. Bolje je - rekla je Sabina za naš portal.

Da se pevač oseća dobro svedoči i nova fotografija njegovog sina Alena na kojoj su Sinan i on zagrljeni iz bolničke postelje "zlim jezicima" uputili srednji prst.

Sinana je posetio i njegov prijatelj i kolega, Muharem Serbezovski koji je priznao da je zajedno sa svojim prijateljem plakao u bolničkoj sobi.

Pročitajte još:SIN SINANA SAKIĆA BESAN: Nećete vi njega sahraniti nego ON VAS! (FOTO)

Suze su tekle i meni i njemu. Jedva sam čekao da zagrlim svog prijatelja jer nisam mogao da se smirim dok ga nisam video. Kazao mi je da poručim njegovim fanovima kako će da se bori svom snagom. Obećao je svima onima koji se brinu za njega da će živeti i pevati samo za njih. On će da se vrati puno jači. Mi smo godinama iskreni prijatelji i, ako Bog da, obećao sam mu da ću ga posetiti opet u petak - izjavio je on za bosanskohercegovačke medije.

Autor: Pink.rs

#Alen Sakić

#Muharem Serbezovski

#Sabina Sakić

#Sinan Sakić

'