AKTUELNO

Od večeras ništa neće biti isto!

Uroš Ćertić je u emisiji "Gledanje snimaka" priznao da je slao poruke Aleksandri Nikolić, kako bi raskrinkao odnos Milice Veselinović i nje.

Da li je Uroš nekome rekao za poruke pre danas? - pitao je Milan.
Ja sam saznala večeras pred emisiju, ali nisam ukapirala, niti sam razmišljala o tome. Rekao je da će to da iznese na "Pretresu", ćutala sam i bila u šoku. kakvi dronovi... - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam da joj uvalim onu stvar i da otkrijem ono o čemu pričaju Miljan i Miki. A i hteo sam da dokažem da joj Milica nije prijatelj - rekao je Uroš.
Ti dronovi su naši, Aleksandra nije dobila nijednu poruku. Ali Milica je ispričala kompletnu priču za to - dodao je Milan.
Aleksandra i ja smo se sprdale kad smo mislile da su Mensur i Dejan - nadovezala se Milica.
Zašto da se čuva Milice? - pitao je Milošević.
Ubeđen sam da je imala nešto sa sakrivanjem sanduka. Lukava je, podmukla, šlepa se uz Aleksandru. 80% sam siguran da je ima nešto sa sandukom. Ja sam za ovo provalio slučajno, a ona je rekla nekim ljudima - dodao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

To za dronove nije istina, a cela kuća priča o tome. Veliki šef će da istraži sve za ovaj slučaj - rekao je Milan.
Bitno je zašto je Milica ima potrebu da kaže X osobi za to. Miljan i ja smo navodno neprijatelji, pa ćutimo o tome. Jedino što je bitno je zašto je Milica imala potrebu da svojoj drugarici od koje se ne odvaja, kaže to X (Miljanu) osobi poručio je Miki.
To je jedini razgovor o Aleksandri. Pričala sam sa Miljanom, bio je Marko tu. Kad smo videli to te nedelje, sumnjale smo, našalile smo se da li je Dejan ili Mensur. Onda sam krenula da pričam sa Miljanom o našem odnosu, da li mi je Aleks prijatelj ili ne - odgovorila je Milica.
Milice, lažeš - poručio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, ja sam uradio ovo da se ovo malo g*vno raskrinka - rekao je Uroš.
Milica je došla i meni rekla: "Ja kada bih rekla, stvari bi bile drugačije". Mensur me je zvao pre da pokupim neke stvari od fanova, u tim stvarima je bio dron. Mensur je prodao drona da bi kupio stvari za "Zadrugu 5". Kad smo šetali, pojavio se dron iznad bazena, otišao je, njih dve su se nasmejale. Kad je Milica dobila pitanje posle toga da li joj je Aleks prijatelj, Milica je rekla: "Ja kad bih sve rekla, bilo bi drugačije". Tada je Milica rekla da se dron pojavljuje. Ako je roze zastava sve je okej, ako je crvena da nije, a da se dron ne pojavljuje nedelju dana i da je zato krenula panika - ispričao je Miljan Vračević.
Zašto bi Milica kao drugarica pričala te stvar osobi sa kojom se Aleks svađala? Eto, zato je Milica najpodmuklija - govorio je Miki.
Meni se puni glava kad ona nije tu da mi je ona neprijatelj, a sad drugačije - poručila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.