AKTUELNO

Pukao joj je film!

U Zadruzi je noćas održan još jedan porodični sastanak, po zadatku Velikog šefa. Zadrugari su morali da reše porodične probleme, a prva tema na dnevnom redu bio je lopovluk. Naime, Zorici Marković i Jovani Tomić Matoroj ukraden je novac i hrana, zbog čega se ona razbesnela.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu ja da kažem pošto svi ćute, a sra*a se dešavaju! - viknula je Matora, nakon čega se posvađala sa Lunom i izletela napolje.

Bane Čolak pravdao se da nije ukrao ništa od Zorice:

Zorica je čula od nekog da sam ja ukrao, odnosno da sam ja nešto bio u toj priči. Ja nikome nisam nešto ukrao, uvek sam delio. Ja nemam veze sa tom pričom - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Usred te priče, došlo je do svađe Mikija Đuričića i Saške Karan, jer je pčelar iz Kupinova optužio pevačicu da je ona najveći lopov. Nakon toga, Matora se vratila u kuću i rekla šta ima:

Nemoj da navodiš, da budeš mangup. Ili kaži ko je ili ćuti. Ovde za stolom su takve pi*kurine i si*e, da je to strašno! Te fore nabeđivanje po kući da se napravi prazna frka! Još me ubeđuju da je ona uradila, baš njoj to treba! - rekla je Matora, misleći na Zoricu.

Celu svađu pogledajte u videu ispod:

PROČITAJTE JOŠ: NASTAJE HAOS: Teodoru posle Anđela jedan ljubi, drugi MUVA! (VIDEO)

Autor: N.Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'