AKTUELNO

Nataša Bekvalac priznala je sve o roditeljstvu.

Pevačica Nataša Bekvalac pojavila se na večerašnjoj gala žurki povodom proslave ,,Gorkog lista". Tom prilikom pevačica je odvojila vreme i pred našim kamerama prokomentarisala najzanimljivije teme. 

Foto: Pink.rs/J. Matić

Estrada je trnovit put. Teško mi je zbog poskupljenja, do Novog Sada mi je nekada potrebno bilo 2.000 dinara, a sada skoro 4.000, baš sam se naljutila. I u prodavnici, ja sam žena domaćica, ja sam žena koja primeti sve i kada je prašak u pitanju, bavim se životom kao i svaka druga žena - objasnila je Nataša i dodala:
Ko me malo duže poznaje, mogu da vide i preterano rasterećenje u tom smislu, za mene je lepota, u čemu znam da robujem, a lepa stvar, ne mora biti skupa. Kada su žene u pitanju, kada neguje svoj duh, liniju, nekako sve nam je lepše. A onda imate primere nekih drugih osoba, gde imate preskupe komade, a to nekako deluje, ono, ne stoji najbolje.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Konačno sam zadovoljna kako izgleda stan, ima još par sitnica, ali za mesec dana ćemo biti baš ono, kada budem kupila cveće na pijaci, mislim da će to biti to. Ja uopšte nisam odvojena od ćerki, odvojena sam mnogo manje nego neke mame koje imaju posao od 9 do 5, ja sam u toku nedelje po ceo dan sa ćerkama. Osim petkom i subotom, nekako prežive bez mene. Tu su bake i deke, za Keti, a za Hanu, odavno je više ne zanimam. Uživa kada nisam kod kuće - rekla je Nataša kroz osmeh.

Autor: Pink.rs