AKTUELNO

Ovo mnogi nisu znali.

Pevačica Ana Kokić prvu tetovažu je uradila dok je još bila maloletna kod svog prijatelja i majstora za tetoviranje Damira Staničića.

Foto: YouTube screenshot

- U društvu su svi znali da Damir odlično crta i da voli to da radi. Na nagovor svih njih on je kupio mašinicu i počeo time da se bavi. Ja sam bila jedna od prvih koja je dozvolila da mi Damir išara kožu i nisam se pokajala. Bez nekog posebnog razloga i povoda, ruža nema nikakvo značenje - kazala je Ana, a Damir je otkrio da su on i pevačica tek kasnije shvatili da je ona bila maloletna.

Foto: YouTube screenshot

Pročitajte još:BEZ MILOSTI! Gocu ovo IZBACILO IZ TAKTA! (FOTO)

Zanimljivo je to da je ona u to vreme bila maloletna. Nijedan profesionalni tatu-majstor ne tetovira maloletnu devojku. Nisam tada bio ni svestan da je ona bila maloletna i kasnije smo se baš smejali tome. Nekoliko godina kasnije Ana je došla da osvežimo tu tetovažu i u isto vreme je iskoristila priliku da uradi istu tetovažu sa svojim mužem, Nikolom Rađenom - istakao je Damir.

Foto: YouTube screenshot

Šta su tačno istetovirali otkrio je vaterpolista.

- Stavili smo tri kineska simbola na leđa koja su u tom trenutku nama predstavljala tri mnogo bitne reči - kazao je Rađen.

Foto: Printscreen Youtube

Damir Staničić i njegov kum Dejan Vučković Vule nedavno su snimili film ''Pokretna umetnost'' u kom su otkrili svoja iskustva, način svog rada koji su komentarisali njihovi prijatelji, ali i mnoge poznate ličnosti. Ako želite da saznate nešto više o tetoviranju, koje poznate ličnosti su dozvolile da ih oni ''šaraju'' i šta vam savetuju pre nego što odete u studio, pogledajte video ispod teksta.

Autor: B. R.

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#Tetovaža

'