AKTUELNO

I dalje zaljubljena u Boru!

Saša rudar, sinoć kada je napustio "Zadrugu" otvoreno je u studiju u Šimanovcima, rekao kako mu je Maca Diskrecija, sa kojom je bio u izolaciji neposredno pred izlazak, priznala da je i dalje zaljubljena u Boru Santanu.

Foto: RTV Pink

Kasnije, u toku noći, da nešto više od prijateljstva ima između njih, Jeleni Golubović, poverili su se upravo Maca i Bora. Oni su joj rekli, kako su bili u vezi od samog početka "Zadruge", a da su se posvađali one noći kada je glumica i rediteljka ušla u rijaliti. Oni su tražili od Jelene, da to ne priča nikome. Smatraju da je Miki Đuričić glavni krivac, što je njihov odnos tada okončan.

Prošle noći Maca se često motala oko Santane, a na kraju mu se toliko približila da su spojili krevete i počeli da se maze. Ona je krenula i da ga ljubi, ali je Santana ostao hladan. Tu je nastao problem.

Foto: RTV Pink

Ne želiš da me poljubiš? Želiš li da me poljubiš? - govorila je Maca.

Da priča, čulo je Bane Čolak, koji je burno reagovao, jer je želeo da spava, ali Diskrecija tome nije davala značaj, već je nastavila da šapuće Bori. Muzičar je sve vreme ćutao, što je Macu dodatno iznerviralo.

Foto: RTV Pink

E onda spavaj! Ko te j*be! Vidimo se! Od sutra prelazim u svoj krevet, da znaš! Više mi se ne obaćaj! - razočarana je bila Diskrecija.

PROČITAJTE: Nakon izbacivanja, Saša rudar otkrio šta mu je Maca u POVERENJU pričala u izolaciji! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'