AKTUELNO

Šok!

Ivan Marinković je nakon haosa Marije i Miljane Kulić sa Sanjom Grujić, nastavio razogovor sa predstavnikom portala Pink.rs, Darkom Tanasijevićem.

To je uslovno rečeno da se povlačim. Povlačim se jer ne želim da od ovoga pravim cirkus. Sa Marijom nema korektnog razgovora, čak ni spuštanja lopte. Mogu ljudi, jednostavno ne želim da dođem u situaciju. Ja da dođem u situaciju, pet ljudi prođu, vide me sa Željkom i onda dođe Marija i nešto: "Vidi ga klošar, sad dete...". Nisam ja rastao u dudu, da mene neka pačavra tako. Ja kad sam mogao da budem takav četiri godine, onda ću i osam meseci. Naravno da ne želim da razmišljam o tome da li Željko treba da ide u hranisteljsku porodicu i ostalo - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija kaže da oni žive u harmoniji - rekao je Darko.
Pa Marija kaže. Ja živim najbolji život koji sam imao u poslednjih 20 godina, ja u to računam i svoj brak. Super mi je, živim zajedno sa svojom devojkom. Fenomenalno! - istakao je Marinković.
Ti si sada rekao: "Kada bih sa svakim otišao u kafić, rekli bi mi da su Kulići ovakvi i onakvi", može da se shvati da potpiruješ zadrugare protiv Kulića, a to si zamerio Mariji - rekao je Darko.
Duva taj neki čudan vetar. Ja se ne pravdam, bio sam konkretan u ovoj sitauciji, a Marija je ta koja je unela nemir. Je**ga, možda mi treba nesvesna ta podrška iako sam ja čvrst... - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako možeš, posle svega što nisi uradio za svog sina, da ti kaže neko lepu reč. Kako da ti kažem, ne može - rekao je Darko.
Glupo mi je da ponovo pričam istu stvar. Naravno da će uvek neko da kaže: "Da, mogao si". Saglasan sam sa tim - rekao je Ivan.
On je rekao da tog i tog dana ide u Leskovac, rekao je da će da svrati da ga vidi. Mene to pogađa! Ja ne znam što ga je Miljana uopšte zvala - skočila je Marija.
Opasna je glumica, skidam kapu. Zvoni meni jedan dan telefon, piše Miljana Kulić, ja prekinem, zvoni nepoznat broj, ja opet. Isprazni mi se telefon, ja odem i kupim tri punjača...Šalim se, pitala me je Miljana da li bi došao da vidim Željka. Ja sam trebao da idem za Niš, baš se potrefilo i rekao sam joj da sam hteo da se najavim. Ja nisam pametan kao Zola, da snimam razgovore. Sve je bilo okej, ali sam rekao da nemam pojma kad ću da stignem. Ako sam rekao da ću da stignem oko 1, ona me je zvala u 1 i pitala što neću da dođem - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' možeš da nađeš razumevanje u tome, možda su bili uzbuđeni - pitao je Darko.
Ma gde su bili uzbuđeni? Ne bi me čudilo da nije javila novinaru, pa su se verovatno dogovorili da me čekaju iza onog Drveta. Marija je rekla da se slikam sa Željkom, rekao sam naravno, Marija me slikala mojim telefonom. Slike su za mene, a ne za novinare. Stignem posle 10 minuta, zove me Miljana, ničim izazvano: "Pošalji mi slike". Ja posle kapiram, već tada je javila novinarima, nije imala šta da izmisli, pa je rekla da sam kasnio u Niš. Čuj zakasnio? Nisam imao zakazano kod lekara, ginekologa. Ujutru sam se probudio, već je bilo da sam izvređao ćerku i ostalo - rekao je Marinković.
Šta si uradio sa tim slikama - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad ih ne pogledam, to mi je u folderu NN, pošto sam ja NN...Naravno da gledam, to su slike za mene. Nisam otišao kod novinara i rekao da sam bio u Nišu i da sam dobar otac. Probaću da se što manje bavim ovim, da što manje dam sebi za pravo da se izblamiram i da budem kreten. Marija je nju uslovila da se ona za ovu temu pita samo ona. Mnogo ćuti, jer ona nije staratelj. Kakav Zola, kakve supstance, kakva Etna sela? Alo bre, majka si- odgovorio je Ivan.
On se solidariše sa Zolom i zajedničkim snagama idu protiv nas - skočila je Marija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.