AKTUELNO

Smučilo mu se pitanje na koje već duže vreme vešto izbegava odgovor.

Počelo je snimanje druge sezone dejting šou programa "Izvedi me" čiji će domaćin ponovo biti popularni glumac Andrija Milošević, koji ovih dana radi više nego ikada.

Foto: TvPink Printscreen

Brojne poslovne obaveze nisu mu unele probleme u ljubavni život, a kako je priznao za "Premijeru", njegova devojka Aleksandra Tomić bi, ipak, više volela kada bi malo usporio tempo.

Foto: TvPink Printscreen

- Kaže da sam lud čovek jer radim previše, ali opet kažem - nije to stalno, kolo sreće se uvek okreće. Ove dve-tri godine sam radio puno, ali doći će verovatno neki period kad neću ili ću raditi manje, pa će neki drugi raditi malo više i tako... Život ide po svom nekom šablonu - objasnio je glumac, a onda je usledilo pitanje na koje uvek vešto izbegava odgovor - kada planira da se oženi i dobije dete.

Čim je čuo pitanje novinara "Premijere" Nemanje Vujičića, Andrija se pobunio.

Foto: Instagram

Ti mene svaki put pitaš isto - iznervirao sa Andrija, a potom Vujičiću oteo mikrofon iz ruke i sa njim nakratko zamenio uloge.

Foto: TvPink Printscreen

- Kad ćeš da se ženiš?! Čekaj, reci mi, kad ćeš da se ženiš? Da vidiš malo kako je to - našalio se harizmatični glumac, a ovu zanimljivu situaciju tokom intervjua pogledajte u prilogu današnje emisije:

Pink.rs

#Andrija Milošević

#Nemanja Vujičić

#Premijera

'