AKTUELNO

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda ostali su navodno u dobrim odnosima.

Da su Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda zakopali ratne sekire, najpre zbog svojih naslednika Klare i Luke, čvrsto se verovalo prethodnih meseci. Glumac i glumica nisu mnogo izjava na temu rasprada braka davali, ipak svojim ponašanjem i javnim pojavljivanjem u javnosti potvrđivali su pomenutu tezu o prijateljskom odnosu. Čak su i na jednu sahranu došli zajedno, što je nakratko zbunilo one koji ih kao par vole i dalo nadu da je došlo do izmirenja.

Foto: Pixabay.com/Promo

Pomirenje bivših supružnika, nažalost, nije moguće, a čini se da ni teza o dobrim odnosima nakon razvoda više ne pije vodu, čemu, po mišljenju mnogih, svedoči najnovija Cvetkovićeva izjava za medije. Naime, dramski umetnik gostovao je u jednoj emisiji pa kazao:

Iza svakog ćoška te čeka poneka cipela koja može da te saplete, pogotovo što se tiče glumica. Biti glumac i glumica su potpuno dve različite profesije to su potpuno dva različita načina života - kazao je Svetozar a prvo što su svi pomislili je da se povodom ovog spoticanja i suprotnih viđenja stvari on obraća bivšoj partnerki Jeleni.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Obraćao se supruzi ili ne glumac je privukao velku pažnju šire javnosti te se njegova izjava raširaila društvenim mrežama.

Autor: Pink.rs