AKTUELNO

Na današnji dan pre tačno dve godine napustio nas je glumački bard i miljenik pozorišne publike.

Bio je profesor, glumac, mentor, čovek za primer, jednostavno ljudina - tako su svedočili kolege glumci nakon što ih je zatekla informacija da nas je u 74. godini zauvek napustio Ivan Bekjarev. Iako je bio više od četrdeset godina u skladnom braku sa Milkom, Ivan Bekjarev je ranije u jednom intervjuu za medije otkrio da ima ljubomore u njihovom odnosu.

- Moja žena je ljubomorna u onoj normalnoj dozi kada se neko voli. Ništa preterano. Poverenje i želja za očuvanjem porodice su nešto što održava brak, pa takav je slučaj bio i sa nama – rekao je tada Bekjarev.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović/Pink.rs/S. Kuvekalović

On je o svojoj ženi govorio sa puno ljubavi i poštovanja.

- Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno - pričao je on za medije.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

- To nije lako ni meni, a pogotovo je teško za nju. Međutim, imam sreću da je moja supruga vrlo brzo shvatila da su to samo vesti koje prodaju novine i da im ne treba pridavati pažnju. Tako se često dešava da neistine koje se pišu o meni mnogo teže padnu meni nego njoj. Mnogo je češći bio slučaj da me ona teši kada se objavi neka glupost, koja je sastavni deo mog posla, a zbog kojih često patim - objasnio je tada glumac.

Autor: M.K.