AKTUELNO

Izgled Nade Macure vidno je drugačiji nego ranije.

Izgled Nade Macure u javnosti je, baš kao i sama žena koja ga nosi, prilično prepoznatljiv a Nada važi za jednu od omiljenih doktorki. Međutim, baš zato ljudi ne znaju da li da čestitaju ili da se zabrinu što je Nada, čini se naglo, smršala i to vidno. Promena se na poznatoj doktorki vidi naročito u licu pa je primetno da je Nada izgubila makar nekoliko kilograma. Za doktorku koja je večito kuburila sa blagim viškom kilograma to zvuči kao dobra vest, ali neki se brinu da je možda preterala, te da bi mogla da ugrozi svoje zdravlje. Ali, doktorka valjda zna najbolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgled Nade Macure koji je vidno drugačiji primećen je nedavno na zasedanju jednog skupštinskog odbora povodom Dana deteta a Nada kao narodna poslanica bila je deo tog skupa. Upravo tu zabeležena je fotografija na kojoj se vidi nagla promena nam njenom licu.

Zahvaljujući super ishrani izugilba sam deset kilograma. Pa zato svi vi koji kukate i mislite da nikada nećete skinuti kilograme, moj savet za vas je samo volja i istrajnost. Kad sam mogla ja, možete i vi. Neću se zaustaviti na ovom rekordu - poručila je tada Macura a mnogi se brinu da to što se nije zaustavila upravo i jeste problem.

Autor: Pink.rs