AKTUELNO

'Nikada nisam opravdavao bilo kakav oblik nasilja' - istakao je Marinković.

Prethodne noći, tokom spektakularnog provoda i žurke koja se dešavala na imanju, Maja Marinković i Bilal Brajlović, došli su do novog sukoba, nakon njegovog odbijanja pažnje koje mu je pružala.

Takođe, nakon informacije da je od bivše devojke Ane Spasojević uzeo cigaretu, Maji je prekipelo, te je u svom stilu 'rešila' da se obračuna sa njim, nakon čega je Bilal odlučio da zauvek stavi tačku na odnos sa njom.

Ubrzo, Marinkovićeva je spustila loptu i dala sve od sebe da se pomiri sa njim, iako do toga još uvek nije došlo.

Foto: pink.rs/jelena simonović

Kontaktirali smo Majinog oca, Takija Marinkovića, kako bi prokomentarisao pomenuti nemili događaj i dao svoj sud na ponašanje svoje ćerke.

Zbog svog zdravstvenog stanja, smanjio sam praćenje rijalitija. Ne gledam kao ranije, ali sam čuo šta se događa. Rekao bih samo jedno, Bilal je bio Majin fan godinama i dobro je proučio njeno ponašanje, tačno zna gde treba da udari kako bi kod nje izazvao određenu rekakciju. Slažem se sa većinom zadrugara da pravi od sebe žrtvu. Videli smo na koji način je ušao u kuću, kakvo je ponašanje imao sa Kristijanom i ostalim ukućanima. Kako je moguće od svih devojaka da se zakačio za Maju, koja je mnoge pored sebe napravila poznatima?! Sve je on to smišljeno uradio. Maja ga je slučajno zakačila, što se jasno vidi, a odavno se zna da sam ja protiv bilo kakvog oblika nasilja, naravno i protiv uništavanja garderobe - naveo je Taki za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: Jovana Matić Đokić