AKTUELNO

Nije mogao da se suzdrži!

Veliki šef je rešio da zadrugarima pusti snimke na kojima jedni druge ogovaraju, što je izazvalo smeh, ali i velike rasprave. Jedna od stvari koja je obeležila noć za nama u Zadruzi bile su suze novinara Milana Miloševića za koje je kriva Jelena Golubović.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Jelena je više puta izazivala Milana, pričajući o njegovoj porodici i nesrećnim situacijama koje su ga zadesile. Do sada je uspevao da se iskontroliše, ali noćas nije mogao:

Ja sam rekla da sam zahvalna mojoj majci na dobrim genima, jer mi se niko u porodici ne alkoholiše, niko nema samoubilačke gene i hvala Bogu na dobrim genima - vikala je Jelena.

Nakon što je to rekla, voditeljka Dušica Jakovljević je dala Milanu reč, ali je on briznuo u plač i otrčao u spavaću sobu, a za njim i nekoliko zadrugara. Kada se malo smirio, vratio se i rekao šta ima:

Foto: TvPink Printscreen

Nisam mogao da zaustavim emocije. Meni je jedan brat izvršio samoubistvo, drugi brat ima cerebralnu paralizu i to nije ništa što bih ja koristio ovde. Mama mi leži 20 meseci već bolesna. Udariti na tako nešto, ja ne mogu. Ona je takvo zlo, ja ne znam gde se to nauči i kako se tako rodi - rekao je Milan drhtavim glasom.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu ispod:

PROČITAJTE JOŠ: VIDELI SU ŠTA IM SE PRIČA IZA LEĐA: Zadrugari SAZNALI ko je koga OGOVARAO! (VIDEO)

Autor: N.Vujčić

#Jelena Golubović

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'