AKTUELNO

Otkrila je sve detalje!

Marko Kocić i Divna Milanović, par koji je pokupio simpatije gledalaca u emisiji "DNK", započeo je svoj život 6. septembra u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi. Kako oni nisu venčani, Veliki šef je odlučio da im organizuje svadbu, koja će se održati u nedelju.

Foto: Pink.rs

Svi zadrugari obradovali su se ovom slavlju, za koje se uveliko pripremaju, a sinoć ih je zanimalo kako su se zapravo Marko i Divna upoznali i zavoleli. Ona je odlučila da im ispriča celu priču, a svi su je pomno slušali:

Otišla sam na stanicu i videla sam Zoricu. Ona mi kaže "Divna, imam jednog momka za tebe, on nema sreću, ti nemaš sreću, da te upoznam sa njim". Ja sam rekla ajde i upoznali smo se, pitala sam ga odakle je, pitam ga je l' imaš ti familiju, pita mene on. Sve sam mu objasnila. Upoznali smo se i ja sam rekla da mu dam broj telefona, on kaže da će da razmisli, i dala sam mu ja prvo - započela je Divna priču.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Zorica Marković NAPUSTILA ZADRUGU! (VIDEO)

Ona je otkrila i kada su prvi put imali se*s, kako je prevarila Marka sa Žikinim sinom, a sve detalje pogledajte i poslušajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Marko Kocić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'