AKTUELNO

Pored titule jednog od naših najboljih glumaca, a sada i odličnog reditelja, Nikola je pre svega prijatelj, i to kakav.

Kada je objavio da snima rediteljski prvenac od našeg slavnog glumca Nikole Koje nije se očekivalo ništa manje do ovacija i pohvala svakog ko je sinoć prisustvovao premijeri filma ''Stado''.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

Međutim, pored titule jednog od naših najboljih glumaca, a sada i odličnog reditelja, Nikola je pre svega prijatelj, i to kakav.

On je nakon premijere ponovo istakao da se nada da će ovaj film probuditi u ljudima malo više razumevanja prema glumcima i njihovoj profesiji, kao i da je film posvećen njegovom pokojnom kumu i kolegi Miloradu Mandiću Mandi.

Foto: Kobra

- U ovoj zemlji se ne živi od glume, od nje se umire. Ovaj film omaž je Mandi ali i mnogim drugim kolegama - istakao je Kojo koji je od Mandine smrti u retkim prilikama govorio o pokojnom glumcu.

O tome koliko je Koji teško pala Mandina smrt i rad na ovom filmu svedoči i izjava Zorana Cvijanovića koji je kroz blag osmeh rekao:

– Biće on miran za jedno 15 dana. ''Stado'' jeste omaž prijateljtvu. Zbog toga je i posvećen Mandi. Manda je svima nama bio kum. On se ne zaboravlja – emotivno je rekao Cvija.

Autor: M. K.

#Milorad Mandić Manda

#Nikola Kojo

#glumac

'