AKTUELNO

Od euforije do nervoze.

Najluđa noć je iza zadrugara, tako su oni nazvali sva dešavanja koja su sinoć imali. Preko nominacija, pitanja novinara, ulaska novih takmičara do proslave momačke i devojačke večeri. Međutim, na tome se nije sve završilo.

Foto: RTV Pink

Kada su krenuli da spavaju neki su bili preraspoloženi, a drugi prenervozni pogotovu što su svi znali da ih danas očekuje bitan dan u rijaliti programu "Zadruga". Marko Miljković i mladoženja Marko DNK, počeli su u jednom trenutku da igraju na sred spavaće sobe, a to se nije svidelo ostalim zadrugarima koji su želeli da spavaju.

Foto: RTV Pink

Matora je pokušala Marka Miljkovića da polije vodom iz flaše koju je Sanja Stanković držala u rucu, ali je u tome uspela Mina Vrbaški koja je takođe u tom trenutku pila vodu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Mogu na k*rac da vas nabijem! - rekao je Marko Miljković svojim cimerima dok je ispuštao žvučne efekte.

Odmah je reagovalo obezbeđenje, a pošto su bili sprečeni da izazovu neki fizički kontakt ukućani su počeli da galame i međusobno da se svađaju zbog čega je nastala opšta galama.

Foto: RTV Pink

Sada ću da zovem ludnicu - rekla je Žiža!

Foto: RTV Pink

Vika oko spavanja trajala je sve dok nije svanulo, a onda su zadrugari bili svesni da su se previše zaneli, da imaju premalo vremena za spavanje i odmor pred svadbeni spektakl u "Zadruzi" koji počinje uskoro na kanalu Televizije Pink.

PROČITAJTE: PRAVE PLANOVE: Zadrugari se OPASNO PRIPREMAJU za OVAJ DOGAĐAJ! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'