AKTUELNO

Brutalno iskrena!

Ermina Pašović oglasila se za Pink.rs i otkrila šta misli o najaktuelnijim temama koje poslednjih nedelja tresu Belu kuću i zadrugarske odnose.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Shodno tome što su je u poslednje vreme konstantno pominjali u Zadruzi, Ermina je otkrila šta misli o raspravi Matore sa Sanjom Grujić i Markom Stefanovićem.

Što se rasprave Sanje i Matore tiče, mogu samo da kažem: "Bravo Matora"!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Bivša zadrugarka otkrila je šta misli o odnosu Maje Marinković i Bilala Brajlovića koji je od ulaska Filipa Cara na klimavim nogama.

Mogu samo reći:"Ti voliš nju, a tebe ja"! Bilal je jedan jadnk koji će biti ostavljen i onda će glumiti žrtvu… Sve je on to planirao ako mene pitaš, jer je svestan da će ga Maja prevariti.

Foto: P. Radosavljević, Tv Pink Printscreen/Pink.rs

Za sam kraj, Ermina je prokomentarisala javni raskid Dejana Dragojevića sa Aleksandrom Nikolić koja se od ulaska u rijaltii povezuje sa Zvezdanom Slavnićem, a otkako je u kuću stigao njen bivši dečko, ne odvaja se od njega. Njih dvoje su iz dana u dan sve bliži jedno drugom, a više i ne kriju simpatije koje se očigledno vraćaju.

Što se tiče Aleks i Dejana, gotivim oboje. Smatram da je Dejan ispravno postupao i slažem se, a što se Aleks tiče, ona mi je top. Kao što sam rekla, ne može neko večno glumiti ono što nije, a i ne treba. Neka radi šta je čini srećnom, a to je Car i to se itekako vidi. Nego, šta ćemo mi sa ludim Zvezdanom? - pita se Ermina.

Foto: Pink.rs

Autor: M. M.