AKTUELNO

Bila je zavisnica!

Maja Kovačević ispričala je Filipu Caru kakve je borbe i muke njena porodica pretrpela sa nestalom sestrom Marijanom nakon izlaska iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemeš i ona su se venčali, došao je kod nas u Hrvatsku da živi. On je ljudina, okej je, ali kasnije šta znam. Ona ima svoje, ja svoje teorije. Ispalo je da je hteo da uzme papire, ali je shvatio da treba pet godina da se čeka na to i onda su se raspali - rekla je Maja.
Je l' ste se čuli sa njim kad se to desilo, šta kaže? - pitoa je Car
Šokiran je, zna kakve smo borbe imali sa njom i njenim zavisnostima. Išla je i kod psihijatra, zloupotrebljavala je tablete, alkohol. Išla je kod psihijatra - rekla je Maja.
Kakav joj je bio drugi muž? - pitao je Car

Foto: TV Pink Printscreen

Prenaglo je ušla u to, ali je mnogo dobar. On dođe kod nas kući i dan danas, bili su super. Ona je uvek mogla računati na njega. Ona je u strašnim situacijama bila sa psihom, nikad nije prevazišla. Ona je bila prva javna prevara, bum. Njoj se ništa nije praštalo. Ona je dva put pre onog imala scene te, u tri ujutru je rekla da će se baciti sa dvanaestog sprata, pa nas nije pustila u stan, pa smo zvali policiju, ona na podu, uplakana, na tabletama. Rekla sam joj da ću čuvati malu, poslali smo je na lečenje - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.