AKTUELNO

Vrata svoja dva doma pre izvesnog vremena za domaće medije otvorila je manekenka Anika Božić, koja zajedno sa suprugom Jusufom al Sarajem uživa na dve luksuzne lokacije

Manekenka i najbogatija Srpkinja Anika Božić al Saraj mogla bi da se pohvali sa dva doma na dve elitne lokacije u kojima živi.

Jedan deo godine živi u Parizu gde ima stan u centru grada, dok joj se kuća u Egiptu nalazi na samoj plaži. Letnje dane obično provodi baš na toj lokaciji, kako bi pored mora mogla da uživa i opusti se sa suprugom Jusufom al Sarajem i sinom Omarom.

Kako ističe, oba prostora su joj draga, jer svaki ima svoju čar.

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži – kaže Anika na početku razgovora, koja u domu u Parizu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Uz stan tu je naravno i garaža. Slična situacija je i sa domom u Egiptu gde postoji salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je tek u izgradnji.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs