AKTUELNO

Rastin privatni život me ne zanima - kaže pevačica za naš portal.

Domaća javnost danima bruji o razvodu popularnog bračnog para - Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste. Između ostalog, pojedini mediji kao razlog za krah njihovog braka navode i Rastinu navodnu aferu sa koleginicom Ljupkom Stević, sa kojom se zbližio letos u Crnoj Gori na nastupu. Oni su tamo boravili u istom hotelu, a kako su mnogi komentarisali između njih su odmah sevnule varnice.

Foto: Pink.rs

Naime, Ljupka i Rasta su se dodatno zbližili u poslednjih nekoliko nedelja zbog saradnje na duetskoj pesmi ''Ćao ćao'', a Anu je to veoma pogodilo jer joj je suprug obećao da posle njihovog dueta ''Slučajnost'' neće sarađivati sa pevačicama.

Kako bismo proverili nagađanja o Ljupkinoj i Rastinoj aferi kontaktirali smo pevačicu koja za Pink.rs tvrdi da ne zna zbog čega se njene kolege razvode, kao i da je Đurićev privatni život ne zanima!

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG NJE SE RAZVODE?! Ova pevačica je kriva za bračni brodolom Ane i Raste?

- Ja tu nemam šta da prokomentarišem. Stefanov privatni život me ne zanima. Imamo pesmu koju smo uradili zajedno i koja treba da izađe za par dana. Ne znam šta se desilo sa njima i to me ne zanima. Naš duet ''Ćao ćao'' izlazi za par dana i zaista verujem da će lepo proći kod publike - rekla je Ljupka za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Ana Nikolić

#Brak

#Ljupka Stević

#Razvod

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'