AKTUELNO

Evo na koji način ih je osvojio!

Ljubavne priče iz najgledanijeg rijalitija na regionu, znale su da budu jako turbulentne, jake, problematične i raznovrsne. Neke od njih završile su se emotivnim krahom i brodolomom, a neke traju i dan danas.

Čovek koji je promenio tok jedne ljubavne priče ali i život jednog od učesnika pete sezone, Filip Car, kako je vreme pokazalo, postao je noćna mora za sve devojke Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Dejan i Dalila Dragojević, u petu sezonu, ušli su kao bračni par, vrlo čvrstog odnosa, koji je upravo Filip Car narušio za manje od mesec dana.

Dalila i Car, počeli su sa tajnim pogledima i dodirima, nakon toga sa sve češćim razgovorima, a mesto zločina, bila je ključna izolacija u kojoj su proveli dosta vremena gde su daleko od svih uživali u svojim emocijama.

Dalila je javno prevarila Dejana i uplovila u odnos sa Carem, a ljubav je trajala sve do kraja sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je sa druge strane, našao utehu u ljubavi Aleksandre Nikolić, sa kojom je isplanirao budućnost i govorio da je nešto najbolje što je moglo da mu se dogodi nakon razvoda braka. Njihova ljubav, tvrdili su, bila je jaka i trajala je sve do Aleksandrinog ulaska u šestu sezonu Zadruge i susreta sa, ni manje ni više, ponovo Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je valjda, poučen iskustvom, odmah nakon prvih pogleda Aleksandre i Cara, javno ostavio svoju devojku, iako ona o tome ništa nije znala.

Aleksandra je samo nekoliko dana kasnije, uradila isto što i Dalila, te je javno prevarila Dejana, pala na šarm Cara i poljubila se sa njim.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Filip Car je istim koracima, nakon zakonite žene, uspeo da 'skine' i devojku Dragojevića, što se može jasno videti i na video klipovima, koji su ostali u amanet ovom ljubavnom četvorouglu.

Ovako je sve počelo

Filipov pohod za osvajanje Dalile, ali i Aleksandre, počeo je na vrlo sličan način, te su izleda obe pale na šarm ili taktiku ovog učesnika koji mrsi konce svuda gde se pojavi.

Tajni dodiri, držanje za ruke i to krišom, glavni su koraci Filipa, kako bi se približio 'svom plenu'.

'Čini mi se da sam se zaljubila', u toku flertovanja sa njim, interesantno je, pevale su i Dalila i Aleksandra.

Filip, iako preke naravi vrlo često, ume da pokaže i svoju drugu stranu, te je svoje devojke često umeo da obraduje spremljenim obrokom, u njegovom slučaju najčešće večerom.

Sendviči su izgleda njegov čarobni i tajni specijalitet, nakon čega svaka devojka gubi razum.

Kazanova najgledanijeg rijalitija, pogledom hipnotiše, što dokazuju snimci u nastavku, uz pomoć kojih je uspeo da skrene potpunu pažnju na sebe, kako Dalile tako i Aleksandre.

Iskrenost, kod njega je jača strana, iako mu se često menjaju mišljenja i emocije, te je na sličan način pristupio flertu i priznanju emocija sa obe zadrugarke.

Nakon razvojnog puta, usledio je i čuveni 'prvi poljubac'

S obzirom na to da se poljubac između Cara i Aleks dogodio danas, ostaje nam da ispratimo, da li će razvojni put i ove ljubavne priče nastaviti pomenutim tokom.

Jedno je sigurno, ovo su 'taktike' i načini na koje je Filip Car postao fatalan za devojke i izbore partnerki Dejana Dragojevića.

Autor: Pink.rs