AKTUELNO

Poznata lica sa naše javne scene rado su se odazvala pozivu srpske TV voditeljke.

Novinarka "Premijere" i voditeljka emisije "Pink World News" Irena Atanasković Hrnjak urpiličila je ovog vikenda slavlje u jednom restoranu na Dedinju povodom svog rođendana, koji je proslavila u društvu supruga, članova porodice, najboljih prijatelja, među kojima su se našli i oni sa estrade.

Foto: Privatna arhiva

Pozivnicu za Ireninu rođendansku proslavu u restoranu koji je, zbog njenog rođendana, bio specijalno dekorisan dobili su i članovi premijerne ekipe Televizije Pink, među kojima je bio i voditeljski dvojac "Premijera - Vikend specijala" Tijana Prica i Ognjen Nestorović, a sjajne trenutke sa voditeljkom podelile su i poznate pevačice.

Foto: Privatna arhiva

Kao i svaki put do sada, i ovo Irenino slavlje uveličala je njena venčana kuma, pevačica Daria Vujović, koja je nakon vesti da je ponovo u blagoslovenom stanju ponosno prošetala svoj trudnički stomačić.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

U dobrom provodu, sjajnoj muzici i ukusnim đakonijama uživala je i pevačica Jelena Ristić, koja je Irenina prijateljica već dugi niz godina.

Foto: Privatna arhiva

Voditeljku su njeni najbliži iznenadili specijalnom rođendanskom tortom, na kojoj su preovladavali zlatni tonovi, dok je središnje mesto zauzeo mikrofon, jedan od glavnih simbola Irenine profesije, a nema sumnje da su u ovoj ukusnoj poslastici, ali i sjajnoj zabavi, uživale sve njene zvanice.

Foto: Privatna arhiva

D. T.

#Daria Vujović

#Irena Atanasković Hrnjak

#Jelena Ristić | Jellena

#Ognjen Nestorović

#Rođendan

#Tijana Prica

#pevačica

#voditeljka

'