AKTUELNO

Nikako da reše probleme!

Ljubavni problemi između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića nastavili su se i prošle noći. Pevačica ne može da se pomiri sa činjenicom da je njihova veza pukla i da je manekenu rame za plakanje bila Mina Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Mina je bila prva devojka Rankovića u "Zadruzi", a pevačica i on odlučili su da se rastanu nakon što je Teodora videla da je Anđelo pustio suzu za bivšom devojkom.

Jesi li ti glup? Jesi li toliko slep? Ona kao može njega da sluša. Ja ne znam šta je sa njim - rekla je Teodora Viktoriji od koje je tražila da razgovara sa Anđelom.

Nakon toga Teodora je otišla u spavaću sobu gde je o Mini Vrbaški i Anđelu Rankoviću vodila polemiku sa Sanjom Stanković.

Foto: RTV Pink

Ej, ko ti je prijatelj? Mina? Mina?! Ja da se inatim - nemam snage, ni da blejim sa njim - nemam snage! Ne mogu da je gledam očima! Ako nešto osećaš prema njoj, samo mi reci! Ja kažem njemu da mu prija Mina i pitam ga kako bi reagovao da mene vidi sa Filipom?! Ona počela odmah da skače na mene - izjavila je pevačica.
On je kriv i on treba da reši neke stvari. Ja sam bila tu za njega uvek kad mu je trebala pomoć. Došao je u tu situaciju da nema nikoga ovde, jer kada si u svađi sa Teodorom onda si sa svima dobar, a kada se pomiriš sa njom onda ne znaš ni dobro jutro da kažeš - iznela je svoj stav Sanja.

Foto: RTV Pink

U toku noći došlo je do nove svađe između Teodore i Anđela. On nije mogao da zaspi od galame, zbog čega je napravio dramu i otišao u dnevnu sobu, gde mu se pridružila nova ukućanka Ana Korać, koja je zajedno sa Anđelom i Borom trenutno na tajnom zadatku.

PROČITAJTE: DANAS JE ATRAKTIVNA I IMA VELIKE GRUDI, a evo kako je Ana Korać izgledala PRE OPERACIJA! (FOTO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Anđelo Ranković

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'