AKTUELNO

Mnoge stvari se nisu znale.

Cela Srbija bruji o razvodu Ane Nikolić i Srefana Đurića Raste jednako koliko i dana kada su u tajnosti sklopili svoj brak.

Naime, venčani kum kontroverznog bračnog para ustipio je snimke sa intimne proslave Rastinog i Aninog venčanja emisiji ''Ekskluzivno'' i u istoj otkrio detalje koje je znao o paru.

Ana nikad nije krila da pre nego što je otpočela poslovnu saranju sa svojim sada još uvek zakonitim suprugom nije znala ni njegovo pravo, ali ni umetničko ime.

- Radimo ponovo, naći ćeš mi Ristu. Marko me pitao: "Kakvog Ristu?" Ne znam, Tijana mi je rekla nekog Ristu. "Misliš Rastu?" Da, nađi ga" - ispričala je Ana jednom prilikom.

Na početku svoje karijere, Rasta je u jednoj svojoj pesmi istakao da bi voleo seks sa Anom Nikolić, a da pevačica u situaciji kada ga je tražila da joj uradi album, nije to znala.

Foto: Printscreen

U toku rada na albumu, Ana je od Raste dobila na poklon pesmu ''Da te vratim'' koja je bila namenjena Dinu Merlinu.

- Prvo su mi puststili baladu koja mi se jako svidela. Ta balada je trebala da bude balada Dina Merlina, ''Da te vratim'', međutim oni se nisu dogovorili oko nekih prava i finansija, tako da su meni pustili tu pesmu i ja sam stvarno bila oduševljena. Kada su videli da se meni to dopada i oni su dobili inspiraciju - rekla je Ana za Pink.rs jednom prilikom.

Album ''Labilna'' izašao je u maju prošle godine, a publika je bila u isto vreme iznenađena i oduševljena. Izdvojile su se sve pesme sa albuma koji su mnogi pokušali da kopiraju, a Ana i Rasta su za to vreme slušali Cecu i još po nekog izvođača.

Foto: TvPink Printscreen

Venčanje koje se dogodilo 28. jula prošle godine između pevačice i repera mnoge je šokiralo, jer su oboje tokom saradnje poricali da su se između njih rodile emocije. Oni su samo dan ranije zakazali venčanje u opštini Voždovac i Ana je postala gospođa Đurić. Umesto prve bračne noći Ana i Stefan su zakazali nastup i to u diskoteci koju drži Ćazim Osmani, koji je prethodno u javnosti označavan kao emotivni partner Ane Nikolić. Prvi bračni ples, a i poljubac imali su upravo na sceni Ćazimove diskoteke.

Ubrzo je reper svojoj izabranici poklonuo kućnog ljubimca Simbu.

- Ja sam htela da se pas zove Ostoja. Ali Stefan je poludeo, pošto je to toliko lep i kraljevski pas iz dobrog legla. Zaista nije mogao da se zove Ostoja. Na žalost. Morali smo da poslušamo Stefana svi, pa se pas zove Simba, kao kralj lav - rekla je Ana u jednom intervjuu za naš portal.

Rasta i Ana su u oktobru prošle godine postali članovi talent šou programa ''Ja imam talenat'' i u toku žiriranja delovali su kao veoma skladan par.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nešto kratko posle toga došlo je do problema.

Rastin kum Aki koji je bio jedan od pet prisutnih na svadbenoj proslavi u Aninom stanu, ujedno je bio i telohranitelj bračnog para, doživeo je saobraćajnu nezgodu nakon koje ga je Rasta u potpunosti zaboravio.

Pročitajte još:ANA ĆINI SVE DA TARA NE OSETI RAZVOD: Pevačica Rasti dozvolila da vidi ćerku!

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Sličnu sudbinu doživeli su i Anini saradnici koji su radili na njenoj muzičkoj karijeri i na njenom ulepšavanju. Prekinula je saradnju i sa frizerom, a i brojni novinari sa kojima su i Ana i Rasta sarađivali pre nego što su se upoznali.

Mnogi su pomislili da će se problemi koje su imali u braku rešiti rođenjem ćerke Tare, ali to se po svemu sudeći nije dogodilo.

- Svaki muškarac bi voleo da ima sina, bar ja tako mislim, ali onog trenutka kada čujete od doktora da je to nešto živo i zdravo izgubite želju za tim da li je to muško ili žensko. Najbitnije je da je živo i zdravo - rekao je Rasta jednom prilikom.

Foto: Pink.rs

Ana se samo nekoliko dana pre nego što je kao bomba odjeknula vest o njenom razvodu oglasila u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' i o svojoj ćerki i suprugu pričala kao da između njih ne postoji nikakav problem.

- Bila sam razoračana u porodilištu jer je bila Stefanov klon, moram da priznam, ali sad mi je laknulo jer se to promenilo - našalila se Ana pre samo desetak dana.

Na kraju Nikolićeva je teškog srca priznala da se razvodi od repera i to kratkom objavom na društvenoj mreži Instagram.

- Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Jedna porodica se raspada... Nemojte biti tako zluradi i surovi. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti... Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu, kao i našim porodicama - napisala je pevačica.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: B. Radonić

#Ana Nikolić

#Ekskluziv

#Premijera-Vikend specijal

#Stefan Đurić Rasta

'