AKTUELNO

Ukućani se svađali od početka do kraja!

Zadrugari su ove noći dobili pismo Velikog šefa, koji ih je obavestio da je vreme za igru istine. Svi oni koji ne budu igrali po pravilima biće strogo kažnjeni. Pitanja moraju biti vezana samo za dešavanja u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Igru je otvorio Milan Milošević koji je pitao Zoranu šta joj je rekla nova ukućanka vezano za Saru Reljić, a onda je usledilo pitanje za pevačicu. Nju je koleginica Zorana pitala zašto misli da je ona ljubomorna na nju i Đukića, a Sara je tvrdila da to nije tačno.

Sara pokazuje ljubomoru prema svim devojkama koje pogledaju Filipa - tvrdila je Zorana.

Foto: RTV Pink

Minu Vrbaški zanimalo je koliko će još Anđelo da povređuje njega i Teodoru sa raskidima i pomirenjima, a u toku manekenovog izlaganja ubacivala se Saška Karan sa svojim komentarima. Anđelo je rekao kako povređuje Teodoru najviše svojim ne tako zrelim ponašanjem.

Foto: RTV Pink

U nastavku maneken je pitao Sašku Karan šta se to dešavalo sa naočarima Žiže Stojanović, zbog čega je došlo do rasprave između glumice i pevačice, ali i Jelene Golubović i Lepog Miće. Nakon naočara, tema je bio novac koji je nestao. Žiža je pitala Filipa šta misli ko bi mogao da ukrade njen novac, a Đukić je rekao da misli da je to Bora uradio.

Foto: RTV Pink

Filip i Sara su potrčci ove nedelje, on je pitao vođu Zoranu da li ih mrzi pa ih je zato spojila i poslala u izolaciju, pevačica je tvrdila da to nije tačno, a rekla je da je primetila kako se Đukićevo ponašanje prema njoj promenilo. U toku njenog izlaganja, došlo je do svađe sa Jelenom Golubović, Filipom Đukićem i Saškom Karan.

Foto: RTV Pink

Ja imam pravo na svoj izbor. Vaše je da se bunite ili ne. Sara mi je pomogla kada je došla u jednom trenutku i rekla: Reci mi ko će da bude potrčko, da znam, da li da sređujem izolaciju?! I onda sam odlučila nju da postavim. Nemam ništa protiv Sare. To ona zna, rekla sam joj u oči. Mislim da je zanimljivo da budu Filip i Sara u izolaciji - rekla je Zorana.

Foto: RTV Pink

Mina je tražila od Miće da svima ispriča šta se dešavalo između njega i Žiže Stojanović, a pevač je morao da sačeka na svoje izlaganje jer su se posvađale Saška Karan i Jelena Golubović.

Foto: RTV Pink

Između mene i Žiže ja ne znam šta se desilo. Ja mislim da je ona zaljubljena. Razumem da je malo izgubila razum! Jedini način da je dozovem pameti jeste da joj objasnim gde se nalazi. Smatram da je Žiža izgubila kompas - odgovorio je Lepi Mića.

U toku njegovog izlaganja često ga je prekidala Jelena Golubović. Mića je tvrdio kako ona ne treba da se meša u celu priču, nakon čega se zaleteo ka njoj da je pljune po ko zna koji put, a u svojoj nameri bio je sprečen posle čega je Mića nastavio sa pričom.

Foto: RTV Pink

Žižu su pogodili komentari da smrdi. Rekao sam joj da se okupa. Sve zna, samo ne zna kada će da se kupa. Juče mi je javno pokazala k*rac! Prešao sam i preko toga! Pre mesec dana mi je klela ćerku, prešao sam i preko toga. Ona je posle svega rekla da mene najviše voli i da sam joj ja slabost. Ona je u mene zaljubljena! To je jasno kao dan. Ne mogu da lečim njene probleme - iskren je bio Mića.

Foto: RTV Pink

Mića je otkrio i kako je Žiža govorila za Jelenu Golubović da je najveći ološ u "Zadruzi", zbog čega je glumica i rediteljka ostala u šoku. Pevač je dodao i kako Žiža često krade od drugih ukućana stvari, koje kasnije nađe ispod njenog kreveta.

Šta Miki Đuričić misli o Žiži Stojanović i Jeleni Golubović, zanimalo je Lepog Miću.

Foto: RTV Pink

Sa Žižom sam sve delio. Nije bilo teških reči. Kada je krenula da se druži sa Mićom onda je počela da me vređa. Nema čoveka u ovoj kući koji sa njom nešto nije podelio. Žena kojoj ja nisam ružnu reč rekao. Što se tiče Jelene Golubović ja mislim da igra svoju ulogu. Ona je neko ko nije ostvaren u svom životu - izjavio je Miki.

Foto: RTV Pink

Pčelar se zatim obratio Maci. Njemu nije jasno šta se dešava u njenom i Borinom odnosu, a Diskrecija se branila rečima da njeni fanovi sve znaju i prate, kao i da ona i Santana nisu u vezi, jer ona ima ogledalo.

Nakon toga Jelena Golubović potegla je priču oko Lune i Slobe. Glumica i rediteljka ponovo je nazvala blogerku "ljubavnicom", na šta je Đoganijeva kratko rekla da će se za Radanovića udati, ali da je još uvek rano.

Foto: RTV Pink

Ana Korać je Luni odgovorila na pitanje da li joj se sviđa Bane Čolak, a ona je rekla da za sada tu ne postoji ništa, zatim je Ana pitala zadrugara koji je "bacio oko" na nju - Janjuša, da li je spremio neki poklon za ženu kojoj je danas rođendan, a on joj je rekao kako nije mađioničar.

Košarkaš je onda postavio pitanje Dijani, a ona je tražila od Ane Korać da se izjasni da li joj se dopada Janjuš, nakon čega je Ivanjičanka ostala u šoku.

Ne! Šta je sa vama? Više volim da se družim sa muškarcima, nego sa ženama - rekla je Ana, koja je imala pitanje za Jelenu Golubović.

Glumica i rediteljka rekla je da bi najradije iz "Zadruge" izbacila Milana Miloševića, jer je Anu Korać zanimalo kome bi Jelena Golubović volela da vidi leđa. Nakon što je odgovorila na pitanje, MC Aleks, pitala je Saru zašto neće da prizna da ima silikone, a onda je nastala svađa.

Foto: RTV Pink

Neko je pitao Vojketa da li su prave, on je rekao da jesu. Tako da ko ih je opipao zna - rekla je Sara.

Zbog ovoga je izazvala lavinu komentara i zahtev Saške Karan da pipne njene grudi. Od ranije traje polemika oko poprsja Sare Reljić, a ona i dalje zagonteno ćuti.

Foto: RTV Pink

Nisu tvoje s*se, imaš silikone i to je to! Rekla si mi! Ne glumataj! Nisi fina! - vikala je Sanja na Saru.

Galama je nastala i kada se u polemiku uključila Jovana Tomić Matora, koja je za pevačicu rekla da sve svoje cimere ne voli i dala joj savet da prekine sa glumatanjem, a da Sara igra igru u rijaliti programu smatra i Zorana, ovonedeljni vođa, koji Saru zna od ranije jer su se upoznale u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde.

I tokom takmičenja se vodila polemika oko njenih s*sa. Jednom si mi rekla da imaš, jednom da nemaš! Ti glumiš retarda ovde, debila i nevinašce. Svi znamo da možeš i te kako neke stvari! Ta tvoja blentava faca mene izluđuje, jer znam ko si i šta si napolju i koliko napolju potenciraš na materijalnim stvarima i onda mi dođeš ovde i glumiš debila. Znači devojka koja laže da nema silikone, a svi znamo da ima! Ja samo želim da dokažem da grešiš! - vikala je Zorana na Saru.

Foto: RTV Pink

Dijana je dobila pitanje od Sare, ko se najviše folira, a ona je rekla da je to Teodora koja sve radi da bi imala uperene kamere ka sebi. Nova ukućanka pitala je Zoranu šta se dešava u njenom odnosu sa Macom, a pevačica je otkrila da je glavni problem što je ona Diskreciji polomila štikle.

Da, ja sam polomila Maci štikle, polomiću joj i glavu ako treba! Ona živi na račun ljudi koji je vole - izjavila je Zorana.

Foto: RTV Pink

Anđela Rankovića, nakon svađe sa Sanjom Stanković, zanimalo je zašto se Zoranino ponašanje promenilo "preko noći", a pevačica je rekla da to nije tačno, da je ona takva i da se nije promenila.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Od Milana Miloševića, Zorana je želela da čuje šta misli o Teodori Džehverović. Novinar je rekao da će sve iznenaditi i istako da često menja stavove o pevačici, da je mnogo talentovana i da je njen najveći problem veza sa manekenom.

Foto: RTV Pink

Kada je Bane Čolak pitao Boru Santanu da li je on uzeo novac od Žiže Stojanović i sakrio, pukla je stolica na kojoj je sedela Saška Karan, a nekoliko zadrugara se ubacilo sa komentarom da je ovo bio znak ko je sakrio novac.

Foto: RTV Pink

Muzičar je izbegavao odgovor na ovo pitanje, a onda je rešio da progovori i svima kaže da je novac upravo kod Saške Karan. Pevačica je skočila na noge i rekla da je manje od tri hiljade dinara uzela od Žiže, jer je glumica škrta i obećala svim cimerima da će u toku dana od tog novca spremiti ručak.

Budite srećni sa tim parama! - kratko je rekla Žiža.

Foto: RTV Pink

Od Bore, Lepi Mića, dobio je pitanje koga bi najradije poslao kući, a on je rekao da bi to bili Žiža Stojanović, ali i Marko i Divna DNK, dok je za Macu Diskreciju izjavio da je strašno pala sa aktivnostima u "Zadruzi", zbog čega je ona počela da galami, jer su je ove reči pogodile.

Foto: RTV Pink

Pevač je pitao Teodoru Džehverović u koju osobu se najviše razočarana, a ona je rekla da je to Luna Đogani. Inače njena najbolja rijaliti drugarica. Dodala je da je od blogerke više očekivala i da od kada je u vezi sa Slobom, više nisu dobre.

Foto: RTV Pink

Istina je da smo se odvojile. Protiv Teodore nemam ništa. Nervira me jedino situacija sa njom i Anđelom. Više se ne mešam u to. Oni znaju da sam ja uvek uz njih. Meni je krivo zato što ispadaju nešto što nisu - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U nastavku večeri, Teodoru je zanimalo da li je Milan Milošević pisao u novinama i da li zna je li Saška Karan iskrena prema svom mužu ili ga vara, na šta je on izjavio kako to nije radio i da to nije istina.

Foto: RTV Pink

Milošević je pitao Slobu Radanovića koga bi izbacio iz "Zadruge", a pevač je rekao da su to Jelena Golubović, Maca Diskrecija i Divna DNK. Posle ove izjave Radanović je ušao u svađu sa prve dve zadrugarke koje je naveo.

Foto: RTV Pink

Na dalje pevač je tražio o Đeksona da čuje mišljenje o Ani Korać, koja je u sukobu sa njegovom devojkom Minom Vrbaški. Reper je izjavio kako bi spavao sa novom zadrugarkom, nakon čega je nastao muk, a zatim je Nemanja tražio od svoje voljene da čuje šta je pričala drugim zadrugarima o njihovoj vezi.

Foto: RTV Pink

Posle odgovora, ona je tražila od Milana Miloševića da kaže tajnu iz "Zadruge" koju niko ne zna, a novinar je rekao da Tanja Jovićević oseća neke simpatije prema njemu, što je izazvalo oduševljenje cimera.

Gledaš me kao seksualni objekat, što nisam dugo doživela. Ja sam konačno postala žena - iskreno je govorila pevačica.

Foto: RTV Pink

Ko se još svađao i zbog čega, šta je na kraju sakrio od svih ukućana Miki Đuričić i da li su zadrugari uspešno obavili ovaj zadatak, pogledajte u video-klipovima koji su u nastavku teksta.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OSVESTIO SE?! Nakon što je rekao da će smuvati cimerku, Janjuš se SETIO ŽENE i POSLAO JOJ VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

#Žiža Stojanović

'