AKTUELNO

Za nekoliko meseci sklopiće brak sa svojim dugogodišnjim dečkom.

Poznata pevačica Marina Visković donela je odluku da se, nakon višegodišnje skladne veze, konačno na večnu ljubav zakune svom emotivnom partneru Mirku Vukoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Prema najnovijim infomacijama koje su preplavile domaće medije, Marina i Mirko su zaključili da je došao pravi trenutak da zvanično sklope brak, budući da su dugo zajedno, ali i zbog toga što su pre više od godinu dana započeli zajednički život.

Foto: Instagram

Kako se priča, zaljubljeni par odlučio je da sklopi brak na proleće sledeće godine, tačnije u maju, za kada je već zakazana ceremonija venčanja.

Bili razdvojeni zbog hapšenja

Sredinom jula ove godine Marinin dečko Mirko uhapšen je u policijskoj akciji "Ares" zbog nelegalnog posedovanja oružja. Marina najpre nije želela da se oglašava, već je svom izabraniku dan posle njegovog hapšenja pružila objavljivanjem njihove zajedničke fotografije, a posle Vukovićevog puštanja na slobodu Marina je u svom prvom obraćanju medijima otkrila da je presrećna jer je ponovo sa svojim dragim.

Foto: Instagram

Ništa spektakularno se nije desilo i zato ne bih pridavala značaj toj priči. To ne zanima moju publiku, kojoj imam mnogo toga zanimljivog da ponudim. Ipak, sve je u najboljem redu i Mirko i ja smo nakon kraće nužne razdvojenosti ponovo zajedno - rekla je Marina tada za emisiju "EKSKLUZIVno".

Pink.rs

#Hapšenje

#Marina Visković

#Mirko Vuković

#Venčanje

#pevačica

#svadba

'