AKTUELNO

Svi su se iznenadili zbog onoga što je rešila da uradi nakon snimanja spota.

Marija Šerifović je više meseci radila na svojoj novoj pesmi "11", koju je konačno završila, a publika će, simbolično, prvi put imati priliku da je čuje 11. novembra u 11 sati i tačno 11 minuta, što je iznenadilo domaću javnost.

Foto: Promo

Muziku i tekst Marijinog novog singla napisao je Bane Opačić, dok je za aranžman bio zadužen Marijo Pajić, dok je pesmu "112 odsviralo čak 30 najboljih muzičara sa ovih prostora. Spot za ovu dugoočekivanu pesmu sniman je u Parizu, a osim Marije u njemu se pojavljuje i glumački par Tijana Pečenčić i Aleksandar Vučković.

- Veoma sam ponosna na ovu pesmu i beskrajno zahvalna muzičarima jer bez njih ova pesma ne bi bila ovako velika – kaže pevačica i objašnjava kako je doživela pesmu "11".

Foto: Promo

- Mislim da bi bilo koja osoba koja bi u privatnom životu čula reči koje ja pevam, mogla da kaže da se oseća zaista voljeno i da bude sigurna u tu ljubav – naglašava Šerifovićeva i dodaje kako romantične stihove ipak nije nikome posebnom namenila, iako nije mogla odoli ovoj ljubavnoj kompoziciji.

Foto: Promo

Pink.rs

#Marija Šerifović

#Pariz

#pevačica

#spot

'