AKTUELNO

Njihovi susedi otkrili su šta se, zapravo, dešavalo u njihovom porodičnom domu.

Veliku pažnju javnosti privukla je vest da pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta stavljaju tačku na brak koji je trajao tek nešto više od godinu dana. Iako su svi mislili da će s dolaskom njihove ćerkice Tare na svet biti još srećniji i bliži, tek tada su, nakon prvobitne neizmerne sreće zbog prinove, odnosi između dvoje supružnika počeli da se pogoršavaju, tvrde njihove komšije.

Foto: E-stock

- Ana je posle porođaja upala u postporođajnu depresiju i taman kada su svi verovali da će se iz nje izvući, njoj se dogodio ovaj haos. Ona ima svog psihoterapeuta koji joj pomaže da se izvuče, ali će za to biti potrebno mnogo više vremena nego što je mislila. Pošto doji Taru, ne može da pije lekove, tako da je danima tužna i plače, iako je sigurna u svoju odluku da sa Rastom nema budućnost. Mama i brat su sve vreme kod nje, a oko kućnih poslova brinu spremačice - otkrila je komšinica, dok je čovek koji živi u stanu ispod Đurića otkrio da su se oni svađali svakog dana.

Foto: Pink.rs

- Oni se nisu slagali ni pre braka, a tek kada je došlo dete sve je postalo neizdrživo. Balkonska vrata su im često otvorena, kao i prozori pa su se njihove svađe mogle čuti skoro svakodnevno. Njih dvoje ne biraju reči kada se svađaju, a neretko su padale i stvari po kući, koje verovatno jedno od njih odgurne. Poslednjih mesec dana prepirali su se oko toga što on kući dolazi u "takvom stanju" i što puši u kupatilu umesto na terasi. Svojom vikom često su dovodili do toga da beba počne da plače, što je Anu dodatno izbacivalo iz takta pa je i ona počinjala histerično da plače. Tu nije bilo budućnosti, znalo se još na početku - tvrdi čovek koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Pink.rs

Ana i ja ćemo se uvek voleti

Spekulacije o njihovom razvodu prva je potvrdila Ana, koja je putem Instagrama poručila da je veoma tužna jer joj se porodica raspada, kao i da je Rasta najbolji otac na svetu. Nekoliko dana posle njene objave, javnosti se obratio i Rasta, koji nije štedeo komplimente na račun svoje bivše, ali ni uvrede upućene onima koji o njihovom odnosu svašta govore.

Foto: Pink.rs

- Nikada ovo nisam radio, ali ukratko ću vam se obratiti, s obzirom da čitate razne bljuvotine i laži. Ana i ja se jesmo razveli, ali Ana i ja imamo nešto što je neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najlepša stvar koja će nas vezivati zauvek. Ana je predivna majka kakvu smo Tara i ja samo na lutriji mogli da dobijemo i moj brat i prijatelj, zato ćemo se na neki način uvek voleti - napisao je Rasta, a potom pojedincima koji šire dezinformacije o njihovom odnosu poručio da su ona i Rasta najjači.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Brak

#Razvod

#Stefan Đurić Rasta

'