AKTUELNO

Nekada je ljubav cvetala, a danas očima ne mogu da se gledaju.

Dok je pevačica Zorana Stefanov polivala vodom Jelenu Golubović na samo nekoliko metara desilo se još jedno polivanje, ali polivanje pljuvačkom. U spavaćoj sobi došlo je do svađe između do skorašnjih ljubavnih partnera Mace Diskrecije i Bore Santane.

Foto: RTV Pink

Maca je nekoliko puta pljunula muzičara zbog čega se on razbesneo. Reagovalo je i obezbeđenje, a Santana je govorio kako će za vreme dok Maca bude spavala njenu odeću baciti u jezero, ali i tražio od cimerke da mu vrati novac koji je kako tvrdi uzela.

Foto: RTV Pink

Smrade jedan! Noge ti smrde, mamu ti j*bem u p*čku! Sve ću stvari u toku noći da joj bacim u vodu! Ukrala mi je pare! Sve ću sada da joj bacim u kantu! - govorio je Santana.

Jelena Golubović molila je Boru da ostavi Macinu garderobu, dok se Diskrecija pravdala kako mu nije uzela novac.

Foto: RTV Pink

Boro, u oca se kune. Nije ti uzela pare. Nikada je nisam čuo da se kune u oca! Kada se kune u oca, tada nikada ne laže - pokušao je Boru da smiri Bane.

Podsetimo, ovo dvoje zadrugara imali su jako blizak ljubavni odnos kada su se i igrali ispod pokrivača, međutim za njih je to sada već davna prošlost. Kasnije u toku noći njih dvoje razgovarali su o svom odnosu, a kako je izgledala ova svađa, kada su krenuli problemi u njihovoj vezi i da li su se na kraju pomirili, saznaćete ako pogledate video-klipove koji su ispod, gde možete videti i koje planove ima Miki Đuričić za ovaj par.

PROČITAJTE: OSTALA MOKRA DO KOŽE! Nije mogla više da sluša Jelenu Golubović pa je OKUPALA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'