AKTUELNO

Počeli su gradnju samo par meseci pre nego što su se pročule glasine o razvodu.

Pevačica Ana Nikolić i njen još uvek zakoniti suprug Stefan Đurić Rasta kupili su 10 ari placa daleko od centra Beograda i otpočeli gradnju velelepne vile, a iako se već skoro mesec dana spekuliše o njihovom razvodu, Pink.rs saznaje da radovi na domu u kojem su finansijski zajedno učestvovali i dalje traju.

Foto: Pink.rs

- Rasta i Ana kupili su plac pre nekoliko meseci. Bilo je proleće kada su otišli da vide da li im odgovara lokacija i za veoma kratko vreme kupili su plac i otpočeli radove. U početku su veoma često odlazili da vide kako napreduju radovi koje su debelo platili. Njihova vila još uvek nije gotova, a plan je da bude veoma prostrana. Ovaj hir muzičkog para imaće više od 500 kvadratnih metara i koštaće ih više od pola miliona evra - tvrdi izvor blizak paru za Pink.rs i dodaje:

Foto: e-stock/Stevan Ranković

Vila je još uvek u izgradnji i nalazi se u Velikom Mokrom Lugu. Ima dva zasebna ulaza i dok jedan gleda na Avalu, sa druge strane možete videti čitav Beograd. Kada su buduće Anine i Rastine komšije saznale da se par razvodi, očekivali su da će radnici prestati da dolaze i sređuju kuću, ali to se nije dogodilo. Dok se priča o njihovom razvodu i starateljstvom nad Tarom, vila u Velikom Mokrom Lugu se gradi bez prestanka.

Foto: e-stock/Stevan Ranković

Kako bismo proverili ove informacije, otišli smo do naselja Veliki Mokri Lug i nakon dugog lutanja uspeli smo da pronađemo vilu koju grade Ana i Rasta. Do njihovog doma morali smo zemljanim putem i tamo zatekli desetinu radnika koji su radili svoj posao i nisu bili raspoloženi za razgovor.

Pročitajte još:ODUŠEVLJEN IZGLEDOM KOLEGE! Adil: Hoću da budem PREZGODAN I JAK kao ON!

Foto: e-stock/Stevan Ranković

Foto: e-stock/Stevan Ranković

Ipak, komšije su nam otkrile da su nas već mesecima očekivali.

- Ne mogu da vas slažem i kažem da ne znam čija je kuća. Komšije i ja smo znali da će novinari kad-tad doći. Viđali smo ih, dolazili su ponekad i gledali kako napreduje gradnja. Mi smo se ovde baš obradovali što će nam oni biti komšije. Vi novinari znate sad šta se tu dešava. Ja, da budem iskren, mogu samo da vam kažem da ih nisam dugo video. Da li se razovde ili ne, ja ne znam - iskren je bio jedan od komšija kog smo zatekli u dvorištu.

Foto: e-stock/Stevan Ranković

Spekuliše da se gradnja vile nastavila i da će pevačica i reper svakako živeti u njoj bili u braku ili ne jer njihov dom koji je još uvek u izgradnji ima dva ulaza.

Pokušali smo da kontaktiramo Anu i Rastu kako bismo proverili sve informacije koje smo saznali, ali ni ona ni on nisu bili dostupni.

Foto: E-stock

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

#Veliki Mokri Lug

'