AKTUELNO

Provod kakav je jedva čekala!

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković rešila je, izgleda, da se opusti od napornog posla i ode u noćni provod. I tu ne bi bilo ništa čudno da pevačica nije bila bez svog supruga Igora Kojića, od kog se inače ne odvaja.

Foto: Instagram

Naime, ona je u petak uveče bila na nastupu Aleksandre Prijović, gde se veoma dobro provela:

Mnogi su se iznenadili kada su videli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije predstavljalo problem. Ona je đuskala uz sve Aleksandrine pesme i nazdravljala sa društvom koje je bilo oko nje. Sevka nije tražila nijednu pesmu da joj Aleksandra posebno otpeva. Bila je smeštena u jednom od separea, a društvo joj je, između ostalih, pravio Filip Živojinović - priča izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: Printscreen Instagram

On je dodao da je ceh te večeri platio niko drugi do mlađani Živojinović:

Svi su bili veseli i pilo se baš dosta. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se hrvatskoj pevačici. Njih dve su ćaskale nekoliko minuta, a zatim se Prijovićeva vratila na binu. Ceh koji je napravljen u separeu u kom je sedela Severina je bio oko 1.000 evra, a ceo račun je platio Filip Živojinović. Inače, Severina je bila u separeu koji nije bio toliko vidljiv, pa ostali gosti koji su bili u klubu nisu mogli da je vide.

Foto: Jelena Balić

PROČITAJTE JOŠ: Srpski reper pronađen u KADI PUNOJ KRVI! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#Severina Kojić

'