AKTUELNO

Otkrivene lepe vesti.

Rada Manojlović nedavno je uslikana ispred svog stana kako razgovara mobilnim telefonom sa svojim izabranikom Harisom Berkovićem, a u tom trenutku drugom rukom držala se za stomak i žalila se da joj kasni ciklus.

Foto: Printscreen Youtube

- Rada oseća promene koje ukazuju na drugo stanje, posebno jer joj ciklus kasni. Već nedelju dana oseća mučninu, umor, pojačan apetit... Pomislila je da se razbolela jer ima mnogo posla, pa je pila vitamine za imunitet - kaže jedna Radina drugarica i dodaje:

Pročitajte još:AU, VELJKO! Ražnatović posle OVE fotografije dobio NEPRISTOJNU PONUDU! (VIDEO)

Foto: NKostić

- Međutim, to joj nije pomoglo, i dalje se oseća isto. Nekoliko puta nam je rekla:''Čoveče, možda sam trudna, šta ću sad?'' Rekli smo joj da uradi test za utvrđivanje trudnoće kako bi bila sigurna, a ona nam je kazala da je već zakazala kod svog doktora pregled za sledeću nedelju. Ona i Haris nisu radili na detetu jer im to trenutno nije prioritet, ali možda im se omaklo, ko zna.

Rada Manojlović nije bila dostupna za komentare ovim povodom.

Foto: YouTube screenshot

- Mogu da zamislim da s Harisom budem ceo život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gde, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negde u Bosni. Nas dvoje sa troje dece i ostvarenim karijerama. To mi je želja - pričala je Rada jednom prilikom.

Autor: Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'