AKTUELNO

Otkrili su sve detalje.

Rada Manojlović nedavno je ponovo u centru pažnje zbog svog bivšeg dečka Momira Gajića i njegove sestre Tijane koja nije imala lepe komentare na račun naše popularne pevačice.

Na pitanje šta misli da Tijana Gajić ima protiv nje, Rada je potpuno iskreno otkrila svoje mišljenje.

Foto: Facebook

Šta ima protiv mene? To je zbog toga, najprostije rečeno, zato što sam ja seljanka - rekla je Rada u emisiji ''Ekskluzivno''.

Otac Momira Gajića otkrio je da to nije istina i istakao da mu nikada nije smetalo to odakle je Rada i čime se bavi.

- Zašto bi Tijani ili bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim - izjavio je Momirov otac Momčilo i dodao da je njegova supruga i on nisu uplitali u odnos njegovog sina i folk pevačice.

Pročitajte još:NAKON SVIH SKANDALA: Ovako Aca Lukas reaguje na pomen BIVŠE ŽENE! (FOTO)

Foto: Instagram

- Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila - kazao je Gajić.

Iako neki kažu da su Rada i Momir bili idealan par i da joj je Momir bolje pristajao od sadašnjeg dečka Harisa, Momirov tata diplomatski i kroz osmeh odgovara.

Ona je ta koja bira, ne mi. Ako je ona izabrala Harisa, a ne mog sina, neka im je sa srećom. Neka su i Rada i Momir živi i zdravi i srećni sa svojim partnerima i neka imaju što više dece - poručio je Momirov tata i dodao da je veoma zadovoljan sadašnjom izabranicom svog sina.

Foto: YouTube screenshot

- Stvarno, njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova? - rekla je Rada jednom prilikom.

Autor: Pink.rs

#Momir Gajić

#Radmila Rada Manojlović

'