AKTUELNO

Iako su u vezi tek šest meseci, pevačica i sportista prave velike planove za budućnost.

Folk pevačica Dara Bubamara juče je sa sinom Kostom otputovala je u Dubai, a aranžman je ranije uplatio njen 17 godina mlađi dečko Nemanja Bezbradica. Bivši košarkaš Partizana trenutno igra za "Beovuk 72" zbog obaveza prema klubu nije mogao da krene sa Darom na odmor pa je ona povela sina. Kako je otkrila njena prijateljica, ovaj par planira svadbu početkom leta.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi otkrila kada ju je Nemanja zaprosio, ali mi je u poruci napisala da će svadba biti u Dubaiju posle njenog koncerta u Areni. To znači da će venčanje verovatno biti početkom leta sledeće godine. Dara obožava Dubai, često ide tamo na odmor, pa pretpostavljam da je njena ideja bila da se tamo venča s Nemanjom. Ona je juče otišla u Dubai da bi se odmorila, ali i zakazala hotel u kojem će se udati. Nemanja je sve to prepustio njoj, ne meša se u njen izbor - rekla je pevačicina prijateljica, koja je zamolila da ostane anonimna.

Foto: Printscreen Facebook

Nemanja je uplatio aranžman za Dubai, ali zbog obaveza prema klubu nije mogao da otputuje sa Darom, pa je pevačica povela sina Kostu.

Nemanja je uplatio taj aranžman davno, ali su mu iskrsle obaveze, pa zato nije mogao s njom. To ga je koštalo oko 5.000 evra. Njih dvoje će verovatno otići sami na odmor posle Nove godine - rekla je sagovornica.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Nemanja Bezbradica

#pevačica

#svadba

'