AKTUELNO

Ništa nije želela da prepusti slučaju.

Pop pevačica Nataša Bekvalac u martu naredne godine podariće prinovu svom novopečenom suprugu Luki Lazukiću, koji s nestrpljenjem iščekuje taj trenutak. Iako i Nata jedva čeka da se po drugi put ostvari u ulozi majke, čini se da se, ipak, malo plaši.

Foto: EKSKLUZIVno

Trudna Nata preduzela je sve mere predostrožnosti kako bi sve proteklo u najboljem redu i beba došla na svet potpuno zadrava, a baš iz tih razloga angažovala je čak dva ginekologa, koji joj vode trudnoću - jedan u Beogradu, drugi u Beču, gde je prvobitno trebalo da se porodi.

Foto: Instagram

Bekvalčeva je preduzela sve mere predostrožnosti kako bi drugo stanje teklo po planu i beba se rodila zdrava. Angažovala je ne jednog, već dva ginekologa, a svakog meseca odlazi u Beč na kontrole kod doktora koji je poznat damama iz javnog sveta. Dobro upućeni kažu da je reč o lekaru uz čiju pomoć je Seka Aleksić ostala trudna i rodila sina Jakova.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se šuška, lekar u Beču isti je onaj uz čiju pomoć je Seka Aleksić ostala trudna i na svet donela sina Jakova, a Nataša je, inače, zahtevala da prođe i sve testove kako bi se utvrdilo da je sve u redu jer je u strahu da li će sve proteći po planu.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Seka Aleksić

#Trudnoća

#pevačica

'