AKTUELNO

Iako su na sceni uvek u tip-top izdanjima, ove dve pevačice bi bez šminke retko ko prepoznao.

I ove srede u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparaco Lov", gledaoce očekuju ekskluzivne informacije o poznatima.

Nova emisija donosi šokantne snimke Milice Todorović i Stojanke Novaković Stoje, koje su bez šminke potpuno neprepoznatljive.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Nakon razvoda od Branislava Lečića, Nina Radulović uplovila je u romansu sa mlađim teniserom, Filipom Krajinovićem, što je pokušavala da sakrije od medija.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, otkako je njihova ljubav otkrivena, Nina i Filip se više ne kriju, a ekipa emisije "Paparaco Lov" uhvatila ih je u jednom beogradskom tržnom centru.

Par se prvo strasno ljubio u kolima, da bi na kraju došlo do svađe u tržnom centru, ali i Nininih suza, što ćete imati priliku da vidite ove srede u "Paparaco Lovu".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ekipa emisije "Paparaco Lov" istraživala je da li se Bane Mojićević vratio supruzi, s obzirom na to da se nedeljama unazad pisalo da se razvodi.

Foto: Printscreen Youtube

U emisiji će biti prikazani i snimci Edite Aradinović u nikad izazovnijem bikiniju, u kom je mamila uzdahe muškaraca na plaži u Crnoj Gori.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije "Paparaco Lov", večeras, od 21 čas, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Branislav Bane Mojićević

#Edita Aradinović

#Filip Krajinović

#Milica Todorović

#Nina Radulović

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Stojanka Novaković Stoja

#Televizija Pink

#emisija

'