AKTUELNO

Zbog njenog ulaska blogerka će celo veče imati knedlu u grlu.

Učesnike najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", večeras očekuje veliko iznenađenje.

Naime, njima se ove noći pridružuju četiri devojke koje će atmosferu podići do usijanja čim zakorače u grad u kom zadrugari borave već više od dva meseca.

Radi se o članicama grupe Ministarke, koju čine pevačica Edita Aradinović, prateći vokal Ana Mašulović, bubnjarka Ivana Eremić i gitaristkinja Ivana Rudić.

Foto: Promo

One u "Zadrugu" dolaze kako bi zabavljale učesnike ovog rijalitija na žurki koja je za njih organizovana kao i svake srede do sada.

Mnogi će se obradovati energičnim devojkama, ali ne i Luna Đogani, koja će sigurno pretrnuti kada bude ugledala Editu Aradinović, svoju rođaku s kojom je u svađi.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, pevačica je u nekoliko navrata osudila to što se Luna zaljubila u oženjenog muškarca i ušla u vezu sa njim, a priča se i da su njih dve u svađi jer se blogerka dopisivala nepristojno sa njenim nekadašnjim dečkom.

PROČITAJTE JOŠ: MATORA OTKRILA ZBOG ČEGA SE MACA DRASTIČNO PROMENILA: Ne mogu da je prepoznam, ODLEPILA JE ZA NJIM! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Kako će se večeras ponašati jedna prema drugoj ostaje da vidimo, pa zato budite uz televiziju Pink od 22:30, kada počinje žurka koja će se sigurno danima prepričavati.

Autor: V. T.

#Edita Aradinović

#Luna Đogani

#Ministarke

#Rijaliti Zadruga

#Žurka

'