AKTUELNO

Stavili su tačku.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razveli su se sporazumno, a papire su potpisali preksinoć. Njih dvoje dogovorili su se i oko alimentacije, pa će tako Rasta za ćerku Taru na mesečnom nivou davati čak 2.000 evra.

Prema rečima izvora bliskog bivšem bračnom paru, Ana i Rasta su se dogovorili lako i brzo.

Foto: E-stock

- Otkad su se rastali, Ana i Rasta se više nisu svađali. Njima je život pod istim krovom bio nemoguć, pošto imaju veoma različite navike i karaktere, što je i dovodilo do varnica, međutim, kada se on iselio i kada su počeli da pričaju o razvodu, sve je teklo neverovatno glatko - objašnjava sagovornik i dodaje:

- Kada su shvatili da je zajednički život nemoguć, počeli su da pričaju o ćerki i njenoj budućnosti. Ona ima tek tri i po meseca i potrebni su joj i majka i otac, a pošto već neće biti par, bitno je da normalno komuniciraju kako dete ne bi imalo traume. Bebi je mesto uz majku, tako da Rasta nije ni pomišljao da traži starateljstvo, a Ana želi da otac bude što prisutniji u njenom životu, pa mu je sama rekla da može da viđa Taru kada god poželi.

Foto: Pink.rs

Zanimljivo je da se doskorašnji supružnici nisu posvađali čak ni zbog para, što je gotovo uvek kamen spoticanja prilikom razvoda.

- Ana je Rasti predložila da alimentacija za Taru iznosi 500 evra mesečno, a on je rekao da će davati četiri puta više, jer ne želi da štedi na svom detetu. U vezi s imovinom takođe nije bilo problema, neće ništa deliti jer u braku koji je trajao manje od godinu i po nisu ništa ni stekli - zaključuje sagovornik.

Pročitajte još:Seka Aleksić u MAGAZINU IN otkrila: IŠAMARA NAS, pa mi pričamo ŠTA ONA HOĆE! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Tačno je da je prekjuče potpisan sporazumni razvod braka između Ane Nikolić i Stefana Đurića. U svojoj dugoj pravničkoj karijeri još nisam video tako fin razvod. Razveli su se zbog neslaganja u karakterima, ali su se lako složili u svemu što ima veze sa razvodom, pošto im je najvažnije da Tara ne trpi posledice zbog njihovog rastanka. Ana jeste tražila da alimentacija iznosi 500 evra, ali je Stefan insistirao da plaća 2.000 evra mesečno, a imovinu ne dele. Dete će živeti sa majkom, ali će otac moći da svakodnevno s detetom provodi jedan sat, kao i da je uzima na ceo dan kad se tako prethodno dogovore - ispričao je Borović, koji je potvrdio da neće biti podele imovine.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'