AKTUELNO

Ona je otkrila drugu stranu priče.

Skoro da nijedna nedelja ne može da prođe, a da ne izbije novi skandal vezan za bračni par Sević - Lazić. Posle brojnih spekulacija vezanih za njihove bračne krize i navodne prevare, Darko Lazić ponovo se našao u medijima zbog toga što ga je mladoženja izbacio sa svadbe, na kojoj je trebalo da zabavlja goste.

Foto: YouTube screenshot

Darko je, prema pričama dobro obaveštenog izbora, bez ikakve najave ostavio mikrofon i napustio veselje, na kojem je plaćen da zabavlja goste, i nestao bez traga. Posle dva sata se pojavio, ali ga je mladoženja oterao sa slavlja. Međutim, ovo poriče njegova supruga Ana Sević, koja smatra da pojedinci žele da unište njenog dragog.

Foto: Pink.rs

To je jedna notorna laž. Nekome odgovara da se tako piše, neko očigledno želi da ruši njegovu karijeru - zabrinula se Ana, a potom se osvrnula na lepše teme - estetske operacije njene kume Andreane Čekić.

Foto: TvPink Printscreen

O njenom novom, znatno manjem nosu govori se već nedeljama unazad, pa je i Ana sada rešila da da svoj sud.

Foto: Pink.rs

- Potpuno je podržavam! Meni je najbitnije da je ona srećna i zadovoljna, a jeste, jer je karijerno ispunjena - ponosno je rekla Ana, ne primetivši da je izmislila novu reč dok je govorila o svojoj kumi i napravila lapsus koji će joj obezbediti bolju poziciju na listi naših pevača sa najviše odvala u javnosti.

N. V. / Pink.rs

#Ana Sević

#Andreana Čekić

#Darko Lazić

#pevač

#pevačica

'