AKTUELNO

Otkrila njenu i suprugovu najveću tajnu!

Kristina Kockar prošle noći razgovarala je sa Drvetom mudrosti, a društvo joj je pravio Marko Miljković koji se odmah zalepio za ženu pevača Slobe Radanovića koji mesecima privlači pažnju zbog ljubavnog odnosa sa Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Kija je rekla kako se prelepo oseća u "Zadruzi" i pitala Drvo da li je raspoloženo da čuje neku taju, aludirajući na situaciju od juče kada su Luna i Sloba otkrili da su Teodora i Anđelo imali seksualne odnose što je pevačicu i manekena potpuno razočaralo.

Nije tačno da Slobodan i ja nismo imali odnose dve godine! - rekla je Kija, koja je želela da stavi tačku na glasine da sa suprugom nije imala redovno vrele akcije.

Foto: RTV Pink

Drvetu se svidela ova tajna pa je reklo kako će Kristinu obavestiti o nagradi koju će zbog ovoga dobiti. Kija je dodala kako ima puno toga da saopšti i da je to bolje da izgovori u Rajskom vrtu nego Slobi, pošto smatra da je pevač neće razumeti. Ona je u jednom trenutku u toku noć izjavila kako joj Radanović u životu znači kao semafor u igrici.

PROČITAJTE: SUPEREKSKLUZIVNO! KIJA za Pink.rs: Ulazim jer ova ZADRUGA NE MOZE DA PRODJE BEZ MENE, dosta sam TRPELA (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'