AKTUELNO

Dohvaliti se u garderoberu!

U toku sastanka Luna Đogani ušla je u novu svađu sa Kijom, nakon prvog okršaja koji se desio ranije popodne, uskoro je došlo do nove svađe Slobine žene i njegove devojke. Blogerka je izjavila da je ništa više ne zanima u ovom trouglu i da je zavela Slobu, što je pevača povredilo.

Radanović je otišao u garderober jako nervozan, a za njim je potrčala i Luna koja mu se pravdala i izvinjavala.

Foto: RTV Pink

Ja sam odlično razumeo šta si rekla. Rekla si da te zabole za mene i tebe. Zašto dovodiš naš odnos u pitanje? Odlično sam čuo šta si rekla! - nervozan je bio pevač.
Ne, nego sam rekla da je moj život svakako savršen. I da sutra budeš sa njom ja neću sigurno da sumnjam - pravdala se Luna.

Foto: RTV Pink

Nakon nekoliko razmenjenih rečenica njih dvoje su se zagrlili i počeli strasno da se ljube, kako bi pokazali jedno drugome da njihova veza nije u krizi, bez obzira što se tu nalazi njegova supruga, a onda su nastavili sa emotivnim izlivima.

Ti si moj pa si moj i što nisi moj muž, baš me briga! Volim te najviše! Znaš da te volim! Ja sam tvoja! Ti si moje sunce. Muka mi je samo od onog tvog "poštujem Kiju" - i u naletu nežnosti Luna je uspela da prebaci Slobi.
Biću tvoj muž! I ja volim tebe! Nikada te neću pustiti - siguran u svoju vezu je bio Sloba.

PROČITAJTE: UŽASNA SVAĐA BRAČNIH DRUGOVA: Sve sam ti plaćala, a ti si me varao sa svakom! Možeš da ženiš Lunu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'