AKTUELNO

Šok!

Danas je kao bomba u medijima odjeknuo video snimak brutalne tuče Indi Aradinović Indi i Edite Aradinović. Na njemu se jasno čuje kako Indi od sestre traži da joj vrati telefon. U tom momentu Edita vidno besna baca telefon nekoliko metara dalje.

Nastavile su da se guraju, a u jednom momentu je uletela i njihova majka koja je pokušala da ih razdvoji. Edita je otišla u stan a Indi je sela u svoj automobil i uputila se u nepoznatom pravcu.

Video: Informer

Pre samo sedam dana Edita je bila gost emisije "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića na TV Pink, te je tom prilikom odgovarala na pitanja pratioca sa društvene mreže Instagram, gde je govorila o tome kada će snimiti duet sa sestrom, Indi, kao i da li je bila na njenom venčanju.

Čiju pesmu bi htela prepevati?

- Zar da verujem u mir, tamo gde je bio rat...Mina Kostić. Napravila sam kaver pre dve godine, privatno, nisam ga nikada ni postavljala, bilo je za moju dušu.

Kad ćeš snimiti duet sa svojom sestrom?

- Znaš kako, mislim da je sada njeno vreme. Spremila je sjajne projekte, posle njene zdravstvene situacije i sve to. Mislim da taj razgovor treba da dođe u neko skorije vreme. 

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se ona udala?

- Ona je udata. Kako da ne, bila sam glavna na venčanju. Nije na meni da pričam o tome, to je njen izabranik. 

Foto: Instagram Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.Ž.