AKTUELNO

Košarkaša prate glasine da je u vezi sa Anom Korać. Po njihovim rečima to nije istina, a zbog ovog poteza Janjuš dobio vrednu nagradu.

Marko Janjušević Janjuš dobio je tajni zadatak od Drveta mudrosti da razbuca sastanak koji je bio u toku. Osim što je bilo potrebno da promeni temu razgovora zadrugara Janjuš je trebalo i da sazna ko je pustio "buvu" na njegov račun.

Foto: RTV Pink

On je Drvetu rekao kako misli da su to uradili Bane i Bora, što je tačno. Kada se vratio u Belu kuću, Janjuš je odmah uspeo da ispuni svoj zadatak. Košarkaš je promenio tok razgovora, zbog čega je izbila velika svađa, a on je izašao u dvorište jer nije mogao da sluša šta se priča o njegovom druženju sa devojkama u "Zadruzi", dok se Ivanjičanka iznervirala nakon što je čula glasine da je u vezi sa njim, koje je demantovala.

Foto: RTV Pink

Drvo mudrosti pozvalo je Janjuša u Rajski vrt kako bi mu uručilo vrednu nagradu koju je dobio, a pored toga imaće još jedan bonus u vidu besplatnog pića u toku žurke koja će biti u sredu veče.

Foto: RTV Pink

Osveženje koje je dobio večeras Janjušević je podelio sa svojim cimerima, a u toku njihovog razgovora bilo je dosta galame na temu da su on i Ana Korać u emotivnoj vezi. Podsetimo, Janjuš je srećno oženjen i otac je devojčice koja je pre nekoliko nedelja ušla u "Zadrugu" kao specijalno iznenađenje.

PROČITAJTE: GAGI BESAN NA SLOBU I KIJU: Povređuju moju Lunu, on će je IZGUBITI ZAUVEK! (FOTO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'