AKTUELNO

Više puta ga terala da upiše fakultet. Tvrdi da se pred kamerama njen muž drugačije ponaša.

O svom još uvek zakonitom suprugu Slobi Radanoviću, Kristina Kockar vodila je razgovor sa novinarom Milanom Miloševićem. Ona je rekla kako je njen muž kući mnogo veći šaljivdžija nego pred kamerama rijaliti programa "Zadruga" koji obara sve rekorde gledanosti iz dana u dan!

Foto: RTV Pink

On kada nešto odvali, on je pobednik! Što je najgore, on je kući takav, nije ovakav! On je potpuno drugačiji. Nije ovde onakav kakav je u privatnom životu. Ne folira se, samo nije opušten - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Na ovo je Milan Milošević pitao Kristinu Kockar zašto misli da Sloba ne razmišlja svojim mozgom, a Kija je rekla kako mu je inteligencija kada je ljubav u pitanju jako loša.

Foto: RTV Pink

On jeste inteligentan u smislu opšteg obrazovanja, ali postoji više vrsta inteligencije. Pre svega emotivna inteligecnija mu je na nuli. Pokreće se u pogrešnom trenutku, često, što znači da nije razvijen. Ja sam njemu govorila svašta, da se vrati na fakultet! - nastavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

U toku priče sa Milanom, Kija je rekla kako joj ne pada na pamet da menja sebe zbog neke druge osobe. Nešto kasnije njima se pridužila i Saška Karan, pa su svi zajedno počeli da komentarišu aktuelna dešavanja.

Foto: RTV Pink

Mnogo mu znači što je to Luna Đogani. Ja nju krivim jer je ona znala, ali ona se stvarno zaljubila, a plus ima 20 godina. Ne znam kako Anabela sve to podnosi - izjavio je Milošević.

PROČITAJTE: NEKA PRVO NAUČI PADEŽE! Naša poznata pevačica udarila na Kiju! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'