AKTUELNO

Teodora nije htela da ode na žurku zbog ove svađe, a tvrdila je da se Anđelo nije nimalo promenio.

Samo sat vremena pred žurku na kojoj peva Vesna Zmijanac, u pabu došlo je do velike svađe između Anđela Rankovića i Teodore Džehverović. Maneken je zamerio svojoj devojci zato što je pozajmila stvari i pričala sa Lunom Đogani i Zoranom Stefanov.

Foto: RTV Pink

Završi priču sa tom klošarkom, koja te proziva! Proziva i tvog dečka. Meni kukaš, plačeš, treseš se, a onda se družiš sa njom! Ne možeš celog života da pustiš da te gaze, moraš sama da gaziš - rekao je Anđelo svojoj dragoj.

Teodora se branila rečima kako neće sa Anđelom da priča na ovu temu. Govorila je i da stalno pokušava da spusti loptu u odnosima sa cimerima, ali da maneken uvek doliva ulje na vatru.

Foto: RTV Pink

Večito te svi ogovaraju, pa se u*eravaju u tebe! J*bi ga, jače je od mene da pitam klošarku koja te proziva svaki dan, zašto ti traži stvari, što da je ne pitam kad vidim da ti rovari po stvarima - nastavio je maneken.

Foto: RTV Pink

Ljudi su videli šta je ona pričala! Sloba je napao Lunu što meni daje stvari, a Luna bez pitanja nosi moje stvari. Ona je mene prozivala. Ti Anđelo ne znaš kakva sam ja u privatnom žiovtu. Ja imam samo tri osobe oko sebe, ne 500 drugarica - izjavila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Zabole me k*rac i neka sam je pitao! Juče je rekla da se je*eš sa Ćazimom, a sad ti tu traži stvari - rekao je Ranković.

Pevačica je u nastavku rekla kako joj se posle ove svađe ne ide na žurku, jer mora da se raduje i provodi sa ljudima koje ne može očima da gleda. Teodora je ponovo opomenula manekena da se ne meša u njene svađe sa ostalim ukućanima, a on je rekao da želi da preskoči ogradu i ode kući.

Foto: RTV Pink

Dalji tok svađe doneo je i Teodorin komentar na Anđelovo ponašanje. Ona smatra da on često drami iz razloga što je jedinac, a kako je sve izgledalo možete pogledati u donjem video-klipu. Inače, oni su poznati po tome što se makar jednom u toku nedelje posvađaju i raskinu svoju vezu.

PROČITAJTE: NE MOŽE VIŠE DA PODNESE: Luna PONOVO POBESNELA zbog Slobe i Kije: ETO JOJ GA NJEN MUŽ! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'