AKTUELNO

Svađali se celu noć.

Luna Đogani prošle noći nekoliko puta uspela je da se posvađa sa svojim dečkom Slobom Radanovićem. Njoj najviše smeta njegova supruga. Blogerka smatra da joj je ona uništila celu vezu sa pevačem. Luna je primetila da Kija priča sa Slobom samo kada ona nije tu, zbog čega se još više iznervirala.

Foto: RTV Pink

Posle silnih rasprava sa ženom i devojkom, Sloba je odlučio da legne zajedno sa Mikijem Đuričićem u krevet, a Luna je i tada napravila problem i ušla u novu svađu sa dečkom, ali i sa Mikijem, koji se posvađao i sa Jelenom Golubović. Inače, pčelar je čitavu noć savetovao Slobu kako treba da reaguje dok se svađa sa voljenim ženama.

Ispao je šmeker, a ja jadnica i mučenica! Ona radi nešto što znaju svi šta radi! Treba da ide da spava sa njom! Miki nemoj da jedeš g*vna! Vi ste mu svi napunili glavu da treba da bude dobar sa njom! Devojka me maltretira po ceo dan! Psihički me ubija u glavu! Kada god prođem, ona nešto priča o nama! Nije on problem! Ona da ga je volela, ona je mogla dve godine da ga mazi i pazi! Jesam li ja kriva što oni nisu imali srećan brak?! - vikala je Luna.

Foto: RTV Pink

Tebi nije važno kako se oseća čovek koga voliš? Ti si ista kao Teodora! Vama je ostala ljubav, koju treba da sačuvate! Šta je sa tobom? Čovek se ponaša fino, da ne bi iznosili prljav veš! Kako si ti glupa, nasedaš na provokaciju! - rekao je Miki Luni

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sloba je u jednom momentu rekao Luni da mu ne vrišti. Ona je nakon rasprave sa Mikijem izašla iz sobe za rehabilitaciju i tom prilikom polomila deo vrata. Radanović je izjavio kako ne može da spava, a zatim je izašao u dvorište.

PROČITAJTE: TVOJA ŽENA MI JE SVE UPROPASTILA: Luna i Sloba se SVAĐALI celu noć, nakon čega su PLAKALI I PATILI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'