AKTUELNO

Pevačica je za Pink.rs progovorila o temama koje već neko vreme intrigiraju domaću javnost.

Frontmenka grupe ''Ministarke'' Edita Aradinović više puta je javno govorila o učešću svoje rođake, mlade blogerke Lune Đogani u rijalitiju ''Zadruga''. Edita ima jasan stav kada je u pitanju Lunina veza sa oženjenim čovekom, Pinkovom zvezdom Slobom Radanovićem, a taj njihov odnos je oštro osudila.

Foto: Pink.rs

S druge strane, pevačica Indira Aradinović Indi, Editina sestra i Lunina rođaka ne želi da komentariše blogerkinu vezu sa oženjenim čovekom.

PROČITAJTE JOŠ: GAGI KLJUČA OD BESA JER MU JE MACA VREĐALA ĆERKU: Imam samo osam razreda OSNOVNE, ali za nju sam DOKTOR NAUKA!

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ne bih da komentarišem Lunu i Slobu. Nisam kompetentna da pričam na tu temu. Imam vremena i rado gledam ''Zadrugu'', mnogo mi je interesantno, drugačije od svega do sada, ali ne želim uopšte da ulazim u taj njihov odnos - rekla je Indi za Pink.rs i dodala da da je njen odnos sa porodicom Đogani njena privatna stvar, ali je i otkrila iz kojeg razloga je Luna ušla u rijaliti ''Zadruga''.

Foto: Printscreen Instagram

- Meni je malo bezveze da pričam o Anabeli, Gagiju, Luni, Slobi, celoj toj priči. Luna je devojka koja je u rijaliti ušla za sebe, za svoje ime, za svoiju karijeru i budućnost i tako treba da ostane. Ne bih da pričam u kakvom sam odnosu sa porodicom Đogani, ostaću misteriozna po tom pitanju. To su neke privatne stvari - rekla je pevačica za naš portal.

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#pevačica

'