AKTUELNO

Pevačica je za Pink.rs progovorila o odnosu sa brutalno ubijenom Jelenom Marjanović.

Mnogo se spekulisalo o odnosu pevačice Indire Aradinoć Indi sa njenom brutalno ubijenom koleginicom Jelenom Marjanović. Pisalo se i da se Jelena pred smrt požalila svojim najbližima na nesuglasice sa Indi, a sada je Aradinovićeva za Pink.rs otkrila da postoje određene stvari o pokojnoj koleginici koje ona zna, ali da čeka pravi trenutak da otkrije sve!

PROČITAJTE JOŠ: NAKON MNOGIH SKANDALA Darko Lazić i Ana Sević UHVAĆENI ZAJEDNO, a evo šta su radili!

Foto: Printscreen Instagram

Pisalo se da je Indi nakon hapšenja Jeleninog muža, Zorana Marjanovića bila na saslušanju u policiji, međutim ona se po ovom pitanju do sada nije oglašavala za medije.

- To je sve bilo pod znakom pitanja. Svi su se pitali da li ću ja biti na saslušanju, a da li jesam bila ili nisam, to samo ja znam i zadržavam za sebe. To je veoma ozbiljna stvar i nije za javnost - kaže Indi za Pink.rs.

Foto: Facebook

Pisalo se i to da je Indi bila ludo zaljubljena u Zorana Marjanovića, kao i da je upravo ona bila uzrok njegovih čestih svađa sa Jelenom. Spekulisalo se da su upravo zbog toga ubijena Jelena i Indi imale nesuglasice, a na naše pitanje da li je to istina, pevačica je odgovorila:

Kad bude došlo vreme za to, progovoriću - rekla je Indi za Pink.rs čime je probudila sumnju da u tim spekulacijama ipak ima istine.

Foto: Printscreen Facebook

Pevačica nije želela mnogo da komentariše ni hapšenje Zorana Marjanovića koje se dogodilo pre oko tri meseca.

- Ja se trudim da razmišljam o pozitivnim, a ne o negativnim stvarima. To je stvarno jedna negativna stvar i nešto mnogo teško što se desilo - rekla je pevačica za naš portal, a mi smo je podsetili da je odmah nakon ubistva Jelene Marjanović u Jutarnjem programu TV Pink otvoreno govorila o ovom slučaju.

Foto: Printscreen Instagram

- Kad sam se ja pojavila u Jutarnjem programu TV Pink i pričala o Jeleni ona je u tom trenutku bila brutalno ubijena, sad se ohladila u grobu i treba da je pustimo da se hladi. Istinu zna samo Bog, a mi možemo samo da nagađamo. Uvek volim da kažem nešto konkretno i direktno, a ne nešto što je u vazduhu. Nikad se nisam bavila tim slučajem, ali sam u trenutku kad je Jelena ubijena bila tu da prokomentarišem čitav slučaj. Kada se desi takvo ubistvo ne možeš da ostaneš ravnodušan i da ne kažeš baš ništa. Malo je nezahvalno - kaže Indi i dodaje da ona ne želi da bude deo toga dok se slučaj ne reši, ali da će tada otkriti sve što zna:

Foto: Printscreen Facebook

Ja ne želim da budem deo toga dok se sve ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje ja znam, a do tada zaista za tim nema potrebe - rekla je za Pink.rs Indi sa knedlom u grlu.

Autor: M. K.

#Indira Aradinović Indi

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

#pevačica

'